Wat zijn de eigenschappen van het materiaal vilt?

Vilt is een niet geweven textielsoort die wordt vervaardigd door het samenpersen van wol of (bij synthetisch vilt) diverse soorten synthetische vezels zoals polypropyleen, polyester, polyamide of acryl. De vezels vormen de structuur van de stoffen.

Bekijk hier alle voorbeelden van vilten tassen.

In welke kleuren kan ik de vilt tassen bestellen?

Vilt is leverbaar in voldoende standaard kleuren en zoals dit bij polyester ook het geval is, kan vilt in alle mogelijke PMS kleuren worden aangemaakt. Hierbij geldt uiteraard wel een minimale afname, waarover wij u graag informeren.

In welke materiaaldiktes kan ik de vilt tassen bestellen?

Vilt materiaal leveren wij op drie verschillende diktes. De dunste kwaliteit van 1mm is geschikt voor tassen die soepel moeten vallen. Naast een dikte van 2mm leveren wij ook tassen op een dikte van 3mm. Deze laatste kwaliteit is echter best kostbaar en geschikt voor hele stijve modellen.

Hoe worden de vilt tassen bedrukt?

Onze vilten tassen kunnen prachtig worden bedrukt d.m.v. zeefdruk, waarbij  eenvoudige tekst en/of logo’s tot de mogelijkheden behoren.

Kunnen de vilt tassen full colour bedrukt worden?

Alhoewel de kwaliteit van de bedrukking op een grove ondergrond als vilt verrassend goed is, is het toch niet mogelijk om jute tassen van een full colour bedrukking te voorzien. Wij bedrukken vilten tassen uitsluiten d.m.v zeefdruk.

Zijn de vilten tassen recyclebaar?

Ja, vilt is een 100 % zuiver materiaal dus duurzaam en volledig recyclebaar.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag