Over UTS

Verre Oosten importeur met 45 jaar ervaring.

UTS the source is een groothandel in tassen die staat voor creativiteit en originaliteit. Met name deze twee factoren, de know-how en de vele goede buitenlandse relaties, zijn de basis van het succes.

Wij bieden u een ruime keuze in mooie, functionele en leuke draagtassen voor elke beurs en doelgroep. Onze tassen zijn vernieuwend en veelal nog niet bij andere leveranciers te vinden. Wij ontwikkelen en produceren zelf nieuwe producten, maar helpen onze afnemers ook bij de uitvoering van eigen ideeën.

UTS Groothandel in Tassen Logo

Een familiebedrijf

Verre Oosten pionier.

Een echte pionier op het gebied van import uit het Verre Oosten was Fokke Johan Kingma, die eind vijftiger jaren zijn carrière als importeur van gympies en huisschoeisel begon. Vanaf 1973 kwam middelste zoon Fokke bij de zaak van zijn vader werken. In de “schoenentijd” werd er zaken gedaan onder de naam Kingma Agenturen en waren de heren Kingma gevestigd in Amsterdam-Buitenveldert. Op 6 februari 1981 is UTS opgericht en werden vader en zoon Fokke compagnons. Na een aantal succesvolle jaren werd het familie bedrijf uitgebreid met jongste zoon René en wat later sloot ook de oudste zoon Robbert zich bij het team aan.

In 1986 verhuisde de Kingma’s hun bedrijf naar Weesp. Vader Kingma Senior † 1988 heeft helaas niet lang van het mooie nieuwe pand kunnen genieten. Ook oudste zoon Robbert † 1996 is tegenwoordig niet meer in het bedrijf werkzaam.

Aangepast aan de gewijzigde marktsituatie is de Import uit het Verre Oosten altijd gebleven. Echter, de wijze waarop en het type producten zijn sterk veranderd. Door de jaren heen heeft UTS the source zich ontwikkeld als de specialist op het gebied van promotionele tassen.

Momenteel bestaat het management van UTS uit maar liefst vier Kingma’s. Een volgende generatie Fokke Senior en Junior en de dames Marlon en dochter Sharon Kingma. Ze hebben het te druk met hun specifieke taken om het over familie kwesties te hebben en dat verklaart waarom de samenwerking in het familie bedrijf zo goed gaat.

“Money doesn't buy elegance. You can take an inexpensive sheath, add a pretty scarf, gray shoes, and a wonderful bag, and it will always be elegant.”

Carolina Herrera

Geconfectioneerde tassen ..

UTS the source is specialist op het gebied van promotionele tassen. Geen plastic- of papieren tassen, maar uitsluitend geconfectioneerde duurzame tassen (op een naaimachine gemaakt). Op dit gebied is UTS the source uniek, want al onze tassen zijn bedoeld voor hergebruik .

 

.. die er super uitzien

Duurzame tassen dus, maar ook altijd zeer laag geprijsd, want onze tassen worden over het algemeen gratis weggegeven op een beurs, bij een consumentenaankoop of  bij een actie.

Wij maken goedkope tassen die er super goed uitzien.

Het management van UTS

Fokke Kingma Sr

Fokke Senior is zeer creatief en beschikt met ruim 40 jaar Verre Oosten import over enorm veel know-how. Hij onderhoudt het contact met buitenlandse relaties.

Contact

Fokke Kingma Jr

Fokke Junior houdt echt van tassen en is zeer innovatief met het bedenken van nieuwe ideeën. Hij is verantwoordelijk voor sales en kan u adviseren bij uw keuze.

Contact

Sharon Kingma

Sharon zwaait de septer in onze studio. U kunt haar alles vragen over het artwork voor de bedrukking van uw tassen en voor informatie over de voorraadtassen.

Contact

Erik Altena

Erik is logistiek specialist en warehouse manager bij UTS. Hij is uw aanspreekpunt voor vragen over de orderplanning en afhandeling van zee- en luchttransporten.

Contact

Marlon Kingma

Als office- en salesmanager heeft Marlon antwoord op al uw vragen. U kunt uw bestelling bij haar plaatsen en zij begeleidt uw order (samen met u) gedurende het hele traject tot en met de uitlevering.

Contact

Linford Moussaid

Ontmoet Linford, onze studio-specialist bij UTS Bags. Met ongeëvenaarde precisie zet hij uw op maat gemaakte tasontwerpen om in realiteit, rechtstreeks vanuit het Verre Oosten.

Contact

Mariëlle Rens

Mariëlle is onze betrouwbare administratieve partner binnen ons bedrijf! Met haar expertise en toewijding zorgt Mariëlle ervoor dat onze administratie vlekkeloos verloopt.

Contact

Maria van den Dungen

Hier is Maria, de creatieve kracht achter de lens bij UTS Bags.
Ze laat onze tassen stralen, zowel in beeld als in al onze online content.
Ontdek haar werk!

Contact
Bekijk onze producten

Onze creativiteit kent geen grenzen! Laat u verrassen met een collage van reeds door ons geleverde duurzame tassen en kledinghoezen.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag