Canvas tassen

De canvas tas, één van onze zeer gewaardeerde marketingitems. Bekijk ons portfolio en raak geïnspireerd.

De canvas tas, één van onze zeer gewaardeerde marketingitems. Bekijk ons portfolio en raak geïnspireerd.

Canvas tas

De herbruikbare canvas tas is tegenwoordig niet meer weg te denken voor de winkelende consument. Niet zo vreemd als u zich bedenkt dat het een kwalitatieve, stevige en makkelijk opvouwbare tas is, waardoor hij behoorlijk wat kan hebben. Daarbij is een mooi pluspunt van onze canvas tassen dat ze een ongekend lange tijd mee kunnen.

Canvas tas bedrukken

De canvas tassen maken we van natuurlijke hennepvezels. Alhoewel canvas familie is van de zachtere katoenen tassen, is het net een wat robuuster materiaal en voelt het net wat krachtiger aan. Hoewel de natuurlijke ecru-kleur zeker een bepaalde charme heeft, laat canvas zich ook in elke andere gewenste kleur verven. Daarbij kunt u uw canvas tas bedrukken hoe u maar wilt. In de regel bedrukken we één tot twaalf-kleurige logo’s, afbeeldingen en copy met de zeefdruktechniek. Echter, dankzij de heat transfer-techniek behoort het full color bedrukken van de canvas tas ook tot de mogelijkheden. Na ruim veertig jaar ervaring zien we dat canvas tassen welke we met één of twee kleuren bedrukken het meest in de smaak vallen bij de shoppers.

Voor welke canvasbuddy u ook kiest, wees u zich ervan bewust dat u als merk echt een mooi product weggeeft. Omdat consumenten graag iets voor een goed vormgegeven, herbruikbare tas over hebben, verkopen merken zelfs regelmatig hun canvas tassen voor een mooie prijs. Als cadeau weggeven kan natuurlijk ook! Zo gebruiken veel retailers de tote bag als standaard tas na een aankoop.

Een aantal canvas tassen hebben we standaard op voorraad liggen. Het enige wat dan rest is ze bedrukken, waarna u uw bestelling al binnen twee weken kunt verwachten. Liever zelf het model, formaat, de dikte en vormgeving bepalen? Bij een minimumaantal van 2.500 stuks leveren wij binnen zes of twaalf weken uw volledig gecustomizede canvas tas.

Niet zeker of u voor een canvas tas wilt gaan? Op deze pagina vindt u andere materialen voor uw draagtassen.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag