Flessentassen

Maak het uw klanten een stukje leuker en makkelijker om wijnen en andere alcoholische flessen veilig thuis te krijgen met onze compleet te customizen flessentas.

Maak het uw klanten makkelijk om flessen veilig thuis te krijgen met onze compleet te customizen flessentas.

Flessentas

De flessentas is in het leven geroepen om twee redenen: het beschermen én verpakken van breekbare flessen. De flessentas is handig om de flessen van de slijterij (of supermarkt) beschermd naar de eindbestemming te vervoeren. Het maakt het doen van boodschappen een stuk aangenamer voor de consument. Het gewicht wordt zo goed verdeeld, en de flessen kunnen niet op andere (breekbare) boodschappen vallen. Maar, de flessentas heeft meer in haar mars. Het kan namelijk ook als cadeauverpakking – bottle bag – worden gebruikt.

Wijntas

Aangezien de flessentassen in de regel worden gebruikt voor het verpakken en dragen van alcoholische versnaperingen, noemen we deze promotionele attentie ook wel een wijntas. Het meest gangbare model is de wijntas waar precies zes flessen in passen, welke door tussenschotjes worden gescheiden. Hoewel u bij ons bijvoorbeeld ook voor een ontwerp met negen flessen kunt gaan, adviseren wij u het maximum op zes wijnflessen à 0,75 cl. te leggen, aangezien dit aantal al best een zware ballast vormt om mee te moeten dragen. Om de wijntas niet door te laten zakken, voorzien we dit model vaak van een verstevigde bodem. Ook voegen we rondom de tas gestikte hengsels met een prettige touwgreep toe, om het draagcomfort en -kracht te maximaliseren. Materialen die het gewicht van zware flessen kunnen dragen, zijn het soepel vallende Non Woven, het wat stuggere PP Woven en het natuurlijke jute. Persoonlijk vinden wij de jute wijntas het beste matchen met het natuurlijke product, maar big shoppers met flessenhouders aan beide zijkanten behoren vanzelfsprekend ook tot de opties. U bent vrij om te kiezen over het formaat, materiaal en opdruk van de flessentas. Afhankelijk van het materiaal zijn de tassen in volle PMS-kleuren of full color te bedrukken.

Bottle bag

De bottle bag, de tas waar precies één wijnfles in geplaatst kan worden. Van mooie fles Chardonnay tot chique champagne, elke soort vraagt om een exclusieve geschenkverpakking. Voorzie de bottle bag van uw merklabel en uw eigen betaalbare, promotionele kleinigheidje is een feit. Een leuk alternatief voor het drankkistje om een mooie fles in te verpakken! Vraag gerust een proefmonster aan en raak overtuigd!

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag