Wijntas

Lang nog niet in elk huishouden is een praktische wijntas te vinden. Des te leuker voor u om deze promotionele draagtas bij aankoop van alcoholische dranken cadeau te geven. Een leuke vervanging van de wijnkist, voor één of meerdere flessen!

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal wijntassen die wij voor klanten hebben mogen maken. Bij UTS kunt u de wijntas geheel op maat laten maken. Wij denken graag met u mee over het materiaal, de kleuren en opdruk.

Wijntas van jute voor 4 tot 6 flessen

Herbruikbare tas

De wijntas hebben we alweer een behoorlijke tijd terug aan ons gamma aan herbruikbare tassen toegevoegd. Het maakt het vervoeren van breekbare wijn- en overige alcoholische drankflessen voor consumenten aangenamer. Bovendien beschermt de op maat gemaakte wijntas de kwetsbare inhoud een stuk beter, dan wanneer ze bij alle overige boodschappen op elkaar worden gestapeld.

Niet alleen is de wijntas erg handig, de tas is ook een uniek promotiemiddel welke uitermate geschikt is voor een slijterij.

Wine bag

De wijntas, wine bag of ook wel flessentas genoemd, leveren we meestal in het model waar precies zes flessen à 0,75 cl. in passen. U kunt ook voor andere formaten kiezen, maar wees u zich ervan bewust dat een zestal flessen al best wat kilo’s bij elkaar is. Het wordt dan ook al snel te zwaar en oncomfortabel om te sjouwen wanneer de inhoud groter dan zes stuks is. Om te voorkomen dat de wine bag door het gewicht gaat doorhangen, voegen we negen van de tien keer een extra verstevigende bodem toe. Tevens worden de hengsels vaak volledig rondom de tas doorgestikt en krijgt de handige draagtas een fijne touwgreep, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat zowel het draagcomfort als het aantal te vervoeren kilo’s wordt gemaximaliseerd.

Wijntas van natuurlijk materiaal

We kunnen ons zo voorstellen dat u als wijnhandelaar of drankenspecialist het liefst uw mooie, natuurlijke producten in een bijpassende ‘puur natuur’ wine bag van A naar B wilt laten dragen. Vandaar dat we dan ook vaak het sterke jute adviseren. Andere materialen die het zware gewicht prima aankunnen, zijn het flexibele Non Woven en het stuggere PP Woven. Stuk voor stuk zijn de materialen zo te bedrukken, zoals u dit het liefst voor u ziet. PMS- of full color bedrukking, van hoogwaardige kwaliteit bent u bij ons verzekerd!

Maak het uw klanten makkelijker met uw op maat gemaakte, unieke branded wine bag. Inmiddels hebben we een aanzienlijk aantal wijntassen laten fabriceren, welke u gerust als inspiratiebron kunt gebruiken.

UTS Bags in Weesp

UTS the source is Verre Oosten importeur met een ervaring van ruim 40 jaar.

De naam UTS the source staat voor creativiteit en originaliteit. Met name deze twee factoren, de know-how en de vele goede buitenlandse relaties, zijn de basis van het succes.

Wij ontwikkelen en produceren zelf nieuwe producten, maar helpen onze afnemers ook bij de uitvoering van eigen ideeën.

draagtassen groothandel snelle levering
Snelle levering

Scherpe prijzen omdat u direct bestelt bij de bron.

draagtassen laten maken
Maatwerk

Bekijk reeds geleverde modellen in onze showroom.

draagtassen groothandel met showroom in Weesp
100m Showroom

Wij helpen u graag met het bedenken van een eigen unieke tas

goedkope draagtassen
Altijd de beste prijs

Tassen op voorraad binnen 2 weken (bedrukt) geleverd

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag