Onze frituur tassen voor de voedingsbranche

UTS the source heeft een enorm breed scala aan tassen in haar assortiment die geschikt zijn voor cafetaria’s. Of u ze gratis weggeeft of verkoopt …. voor elk doel of budget is er een geschikte tas.

UTS the source heeft een ruim aanbod aan tassen in haar assortiment die geschikt zijn voor cafetaria’s.

Frituur tassen

De miljoenen plastic zakjes die jaarlijks worden gebruikt in de Nederlandse en Vlaamse patat-/frietzaken zijn al jaren geen milieuvriendelijke keuze. Daarom zijn er nu frituur tassen gebaseerd op de wel bekende herbruikbare tassen die je ook in de supermarkt vindt. Maar dan speciaal aangepast naar wens, met de juiste afmetingen en verluchtingsgaatjes.

Bedrukking op frituur tassen

In principe kunt u frituur tassen op oneindig denkbare manieren laten bedrukken. Meestal zien we dat er wordt gekozen om de tassen passend bij de huisstijl te kleuren. Het logo, de fotoprint of slogan wordt met behulp van een één- tot twaalfkleurige zeefdrukmethode bedrukt. Heeft u een zeer kleurrijk design in gedachten, dan is een full color bedrukking de oplossing. Wilt u graag ideeën op doen met wat er allemaal mogelijk is? Bekijk hier het overzicht van al onze tassen.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag