Gebruik

Of u nu een stevige tas in gedachten heeft voor het comfortabel sjouwen van boodschappen, een compacte goodiebag voor uw goodies zoekt of een fietstas in uw huisstijl naar meer smaakt, niets is bij ons onmogelijk! Onze jarenlange ervaring in de herbruikbare tassenbranche heeft ervoor gezorgd dat wij u met trots een zeer rijk gevulde tassenportfolio kunnen tonen. Zo kunt u zich laten inspireren door de creaties van ondernemers die u voor zijn geweest. Om uw inspiratietocht zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we de draagtassen onderverdeeld in type gebruik. Hieronder leest u kort meer over enkele populaire opties, waarvoor u de tas kunt gaan gebruiken. Vanzelfsprekend kunt u ook direct doorklikken op één van de onderstaande pictogrammen, waarbij dieper op de diverse type gebruiken wordt ingegaan, maar vooral veel tassen getoond worden die wij reeds hebben mogen maken.

Koeltassen

Koeltassen

Door de vele verschillende wensen en behoeftes van onze klanten hebben wij inmiddels een zeer uitgebreide collectie koeltassen in onze portfolio. Isolerend, sterk en afsluitbaar!  Bent uw benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan naar het overzicht van onze koeltassen of lees meer over slagers koeltassen.

boodschappentas bedrukt en onbedrukt

Boodschappentassen

UTS heeft een zeer breed assortiment boodschappentassen. U kunt bij ons een standaard boodschappentas laten bedrukken met uw logo of wij maken een boodschappentas compleet in uw huisstijl. Benieuwd wat er zoal mogelijk is, zie hier een overzicht van onze boodschappentassen.

Winkeltas

Winkeltassen

Winkeltassen bedoeld als verpakking voor uw product, een promotie voor uw merk en als geschenk aan uw klant, dat is waar UTS specialist in is. Kijk om een beeld te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen op de portfolio van winkeltassen.

beurstassen

Beurstassen

Wij vinden dat een goede beurstas, ruim, comfortabel en vooral opvallend moet zijn. Een beurstas is in alle beurshallen aanwezig, wilt u als exposant ook extra opvallen kijk dan hier naar onze beurstassen. Wij leveren de tassen gegarandeerd uit voor de door u aangegeven deadline.

Promotietassen

Promotietassen

Promotietassen kennen vele varianten, UTS is het enige bedrijf binnen Nederland dat niets anders doet dan het verkopen en fabriceren van herbruikbare (geconfectioneerde) promotietassen. Zie hier onze uitgebreide portfolio promotietassen.

Schoenentas

Schoenentassen

Wanneer u voor uw schoenenwinkel(s) opzoek bent naar een geschikte tas om aan uw klanten mee te geven, neem dan eens een kijkje op onze portfolio van schoenentassen. Bedrukt leveren wij onze tassen al vanaf 250 stuks of geheel op maat vanaf 1.000 stuks.

laarzentas

Laarzentassen

Een schoenenwinkel moet naast geschikte schoenentassen ook beschikken over een qua formaat grotere laarzentas om aan de klanten mee te kunnen geven. Zie hier onze collectie laarzentassen.

goodiebags

Goodiebags

UTS levert promotionele duurzame goodiebags die bedoeld zijn voor hergebruik, naast een geschenk zijn deze goodiebags ook een ideaal promotiemiddel. Bedrukt leveren wij onze tassen vanaf 250 stuks binnen 2 weken of speciaal gemaakt vanaf 1.000 stuks. Zie hier onze portfolio goodiebags.

Flessentas

Flessentassen

Ter promotie van uw slijterij of wijnhandel maken wij graag een flessentas of wijntas compleet opgemaakt in uw huisstijl. Zie hier onze portfolio van onze flessentassen.

Fietstassen

Fietstassen

In een land waar de meeste mensen de boodschappen op de fiets doen is een fietstas een ideaal promotiemiddel. In Full Color fietstassen bedrukken kan bij UTS al vanaf een aantal van 1.000 stuks.  Zie hier onze portfolio fietstassen.

Archieftas accountantstas

Archieftassen

Archieftassen zijn speciaal bedoeld voor het transporteren en opslaan van ordnermappen of archiefmappen. Ze zijn super handig, stevig en onvoorstelbaar goedkoop. Zie onze portfolio archieftassen.

Bedrukte schooltassen

Schooltassen

Bent u opzoek naar een promotionele bedrukte tas voor de eerstejaars studenten van uw hogeschool of universiteit? Of bent u opzoek naar een leuke trendy schooltas ter promotie van de school? Kijk dan eens naar onze collectie schooltassen.

Wastassen

UTS heeft een zeer breed assortiment wastassen. U kunt bij ons een wastas laten bedrukken met uw logo of wij maken een unieke wastas compleet in uw huisstijl. Benieuwd wat er zoal mogelijk is, zie hier een overzicht van onze wastassen.

Beurstassen

Bent u regelmatig als ondernemer te vinden op B2C- of B2B-beurzen, dan bieden onze speciaal op maat gemaakte beurstassen uitkomst. Het is een ideale (verkoop)tool, waarin u uw brochures en samples mee kunt geven. Onder het kopje ‘beurstassen’ vindt u meer details over deze krachtige marketinguiting.

Flessentas

Niets zo praktisch als de flessentas welke in het leven is geroepen om breekbare (alcoholische) flessen van A naar B beschermd te verpakken. Handelt u in wijnen of andere alcoholische dranken, dan is de handige flessentas óf de compactere bottle bag voor u het overwegen waard.

Schoenentas

Geef de (online) winkelervaring van uw shoppende klanten een extra positieve boost met een originele, zelf ontworpen schoenentas. Mooie bijkomstigheid is dat de schoenentas ook zeker goed uit de voeten komt als boodschappen-, strand– of zelfs sporttas. Des te meer reclamemomenten voor uw merk! Neem zeker een kijkje in onze online tassenportefeuille en doe ideeën op voor uw eigen boodschappen-, koel– of wellicht zelfs accountantstas.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag