Kledinghoezen

Heeft u zich als kledingmodezaak, bruidswinkel of stomerij ooit gerealiseerd wat voor een prijsvriendelijk, promotioneel geschenk u van uw kledinghoes kunt maken? Als specialist in kledinghoezen assisteren wij u graag bij het maken van een ware blikvanger.

Als specialist in kledinghoezen assisteren wij u graag bij het maken van een ware blikvanger.

Kledinghoezen op maat

Een kledinghoes – ook wel kostuumhoes – is een cadeau met pure klasse, waarmee u naar uw klanten toe kunt uitstralen hoe hoog u het beschermen van de exclusieve kledingstukken heeft zitten. Van kreukvrij de aankoop thuiskrijgen tot onbezorgd op business trip gaan, op onze degelijke draagtassen kunnen uw klanten in elke denkbare (reis)situatie vertrouwen. Een functionele, luxe giveaway bij aankoop van bijvoorbeeld een pak of bruidsjurk.

Kledinghoezen bedrukken

Met de kledinghoes heeft u een krachtige reclamedrager in handen. Aangezien er een behoorlijke hoeveelheid stof voor nodig is, gaan we vaak voor het sterke, soepel vallende Non Woven. De voordelen: het is een vriendelijk materiaal voor uw portemonnee, beschermt de inhoud zeer goed en is zelfs een beetje ademend. Andere materialen zijn optioneel. Qua stofdikte kunnen we van 70 tot 120 grams gaan. Hoe dikker het materiaal, des te luxer het aanvoelt. Kledinghoezen bedrukken behoort zeker tot de opties. In principe bedrukken we het merklogo middels zeefdruk. Van chique tot ton sur ton uitstraling, de kledinghoezen kunnen we zodanig bedrukken dat u er uw unieke merkexemplaar van kunt maken. Vaak voorzien we de kledinghoes van een transparant pvc-venster, zodat u kunt zien wat er in de kledinghoes zit. U kunt ook kiezen voor een extra vakje voor bijvoorbeeld het opbergen van de vermaakbon, en beslist u hoe u de hoes wilt kunnen dubbelvouwen: van drukknoopjes tot rits rondom de hele kledinghoes.

Kostuumhoes

Hoewel onze kledinghoezen voor uiteenlopende doeleinden gebruikt kunnen worden, zien we dat de meeste vraag naar een kostuumhoes is. Aangezien een mannenkostuum meestal niet dagelijks uit de kast gehaald wordt, vraagt het om een speciaal op maat gemaakte kostuumhoes, waarin de smoking kreukvrij uit kan worden gehangen. Naast een luxe kledinghoes ontwerpen wij regelmatig een bijpassende shopper, zodat uw klanten volledig in stijl de deur uitlopen en zij thuis alles handig bij elkaar kunnen bewaren. We hebben vijf verschillende kledinghoes-modellen op voorraad welke al vanaf 250 stuks binnen twee weken met uw gewenste bedrukking kunnen worden geleverd. Liever een speciaal op maat gemaakte kledinghoes? Dat kan al bij een bestelling vanaf 1.000 stuks. Bent u op zoek naar een ander type tas of hoes? Kijk dan op ons overzicht met alle modellen.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag