Nettasjes

Bent u op zoek naar herbruikbare draagtassen met een hip uiterlijk?Bekijk onderstaand de tassen die wij eerder voor klanten hebben gemaakt.

Herbruikbare tassen met een hip uiterlijk. Welke kleur zoek je?

Granny’s gehaakte nettas

De praktische boodschappentas zoals oma die kende. Stevig zonder veel fratsen en makkelijk in een broekzak mee te nemen. Het is een tas die – door het natuurlijke uiterlijk – steeds meer op straat wordt gezien.

Organisch en gerecycled

De tassen die wij leveren zijn standaard van gerecycled katoen (witte kleur uitgesloten). Het gerecycled katoen wordt gewonnen uit weefsels van bijvoorbeeld t-shirts of lakens. Het is ook mogelijk de nettas van (nieuw) organisch katoen te produceren. Deze tassen worden geleverd met een GOTS (Global Organic Textile Standard) certificaat. Tevens wordt aan de binnenkant van de tas een label toegevoegd waar het keurmerk duidelijk op te zien is. Een GOTS keurmerk kan van toegevoegde waarde zijn voor het imago van uw merk.

GOTS certificaat voor organisch katoen nettas

Alle PMS kleuren

De kleur is afhankelijk van het katoen wat u wilt gebruiken. Kiest u voor gerecycled katoen, dan zijn daar standaard kleuren voor zoals hieronder weergegeven. Let op, de witte kleur is niet van gerecycled katoen. Omdat gerecycled katoen uit veel verschillende (gekleurde) katoenen stoffen bestaat, is het niet mogelijk hier een witte kleur uit te krijgen.

De groene nettas is een voorbeeld van een eigen gekozen kleur. Binnenkort (verwachting lente 2020) leveren wij ook tassen met twee verschillende kleuren, zie foto. De methode voor het maken van deze tassen wordt nu getest om in productie te kunnen nemen.

Nettasjes gerecycled kleuren Nettasjes gerecycled groene kleur Nettasjes gerecycled twee kleuren

Vanaf 500 stuks

De nettasjes die wij laten maken zijn al vanaf 500 stuks te bestellen. Wilt u een specifieke kleur, dan kan dit geheel naar wens worden geproduceerd vanaf 1.000 stuks.

Zelfs met bedrukking

Ook al heeft een nettasje niet veel stof omhanden, kan deze toch bedrukt worden. Denk aan het hengsel waar zeker 40 cm aan bedrukking kan worden toegevoegd, of een subtiel label aan de binnen- of buitenkant van de tas.

Nettas roze met labelNettas blauw met opdruk Nettas zwart met logo

Binnen vijf weken

De nettasjes worden binnen 5 weken (luchtvracht) of 12 weken (zeevracht) bezorgd. Oók als deze geheel naar wens zijn geproduceerd.

Kwaliteit van de nettassen

Wij, als groothandel, hebben relaties met de tassen-industrie in het Verre Oosten sinds 1981. Hoewel veel van onze tassen in China worden geproduceerd, werken wij voor de nettasjes graag samen met een familiebedrijf in India. Wilt u meer lezen over dit bedrijf, klik dan hier om ons blog te lezen, inclusief foto’s.

Nettasjes worden gemaakt van een weefsel aan katoenen stoffen waardoor deze enorm sterk is. Doordat het hengsel van de tas een geweven katoenen band is die overloopt in het gehaakte katoen, kun je er met gemak zware boodschappen mee vervoeren. Wilt u eens testen hoe stevig ze eigenlijk zijn, vraag dan een proefmonster aan of neem contact met ons op.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag