Jute tassen

Jute is hip! Waar supermarktketen Albert Heijn enkele jaren geleden als pionier de jute biologische boodschappentas introduceerde, zijn ze vandaag de dag bij lange na niet meer het enige merk met een jute tas.

Jute is hip! Vandaag de dag bij lange na niet meer weg te denken de jute tas.

Jute draagtassen

Jute is een zachte, plantaardige bastvezel dat na een intensief proces tot ruwe draden wordt gesponnen. Het sterke materiaal is op één na de meest gecultiveerde vezel, en wordt voornamelijk door regenval gevoed. Dit geeft het jute een milieuvriendelijk karakter. Het heeft veel overlappende eigenschappen van katoen en canvas, waarbij jute het familielid met de meeste body is. Aan uitstraling geen gebrek dankzij het rauwe, eco-look materiaal. Dat maakt dan ook dat consumenten deze multifunctionele boodschappentas maar al te graag willen hergebruiken en op straat met een jute tas gespot willen worden. Bent u opzoek naar een meer fijne uitstraling? Dan hebben wij tevens Juco draagtassen. Deze bestaan naast jute voor 25% uit katoen waardoor de structuur zachter is.

Jute tassen bedrukken

Hoewel de natuurlijke jute kleur vaak als meest aantrekkelijk wordt bestempeld, zijn de jute tassen ook van hengsels tot bodem in te kleuren, net wat u wilt. Ook zijn de jute tassen met behulp van zeefdrukken te bedrukken met lijntekeningen of logo’s. Mocht uw visual meer dan twaalf kleuren bevatten, dan hebben we tig andere creatieve oplossingen voor het bedrukken van uw jute draagtas.

Luxe draagtassen

Luxe draagtassen, zo kunnen we onze jute tassencollectie zeker noemen. Luxueus, omdat de binnenkant van de tas voorzien is van een coating, waardoor we ‘m meer stevigheid geven en het een ideale beschermlaag is voor alles wat uw klanten met zich meedragen. Tevens hebben de meeste luxe jute draagtassen een zogenoemd touwkern door de hengsels, waardoor het wat fijner in de hand ligt. De bekende AH luxe draagtassen van jute hebben we onbedrukt op voorraad liggen. Bij een bestelling vanaf 240 stuks kunt u zelf de bedrukking nog bepalen, waarna de jute draagtassen binnen circa twee weken worden afgeleverd. Heeft u nog vragen over het jute materiaal? Kijk dan op de pagina met veelgestelde vragen, klik hier. Nog niet helemaal zeker over jute? Bekijk hier het overzicht van alle andere materialen voor een draagtas.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag