Toilettassen

De toilettas, een niet te missen item in menig reiskoffer of weekendtas om toiletspullen in op te bergen. Verras uw klanten met deze volledig te customizen gift!

Een niet te missen item in een reiskoffer of weekendtas. Verras uw klanten met een volledig te customizen gift!

Toilettassen bestellen

Toilettassen zijn voor de vrouw ideaal voor alle beauty must-haves, voor mannen is het een handige opbergtool voor scheermesjes tot haargel. Qua vorm heeft de toilettas veel weg van een handzaam etui. De toilettas wordt vaak met een afsluitbare rits geleverd en is gevoerd met materiaal dat beschermt tegen het doorlekken van cosmetische vloeistoffen.

Toilettas bedrukken

Aangezien toilettassen in het algemeen klein van formaat zijn, is er weinig stof voor nodig en is het budget-technisch een aantrekkelijk promotioneel geschenk. Gezien de maat kiezen we in het algemeen voor het luxere, soepel vallende polyester. Meestal bedrukken we de toilettas slechts met het merklogo, wat het geheel tot een uniek, stijlvol merkitem maakt. Maar het blijft niet alleen bij de buitenkant. Ook voor de binnenkant kunt u de complete look zelf bepalen. Zo kunt u de voeringstof in z’n totaliteit met behulp van rotatiedruk laten bedrukken met logo, charmante ruitprint of verleidelijk full color design. Als finishing touch kunt u kiezen voor een metalen plaatje met geëmbossed logo bij de ritssluiting.

Toilettas met logo

Vaak zien we dat beautymerken kiezen voor een promotionele toilettas met logo, wat dient als toffe verpakking én bijzonder geschenk. Wanneer u kiest voor een toilettas met logo, dan geeft u echt meerwaarde aan uw product(en). Ontwerpt u een elegante, eenvoudige toilettas met logo, dan is het zeer aannemelijk dat het in de smaak valt en consumenten het met alle liefde gaan gebruiken. Daarbij is het een krachtige reclametool waar uw klanten dag in dag uit aan worden blootgesteld en waarmee er onbewust een sterkere band met uw merk wordt gecreëerd. Voelt u iets voor deze originele beauty gift? Vanaf 1.000 stuks maken we al uw volledig gecustomizede toilettas.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag