Vilten tassen

Het meest sprekende, extraverte type promotionele tas die we in onze tassencollectie hebben, is zonder twijfel de vilten tas. De degelijkheid straalt ervan af bij dit 100% zuivere, volledig recyclebare materiaal.

Het meest sprekende, extraverte type tas die we in onze tassencollectie hebben. Laat je inspireren.

Groothandel voor vilten tassen

Vilt is een stugge, niet geweven textielsoort dat door het samenpersen van verschillende synthetische vezels wordt gemaakt. Een tas van vilt straalt pure klasse en kracht uit. Om nog maar niet over de luxueuze aanblik te spreken, welke niet onderdoet aan een ‘gewone’ merktas die voor een paar tientjes in menig winkelstraat en webshop wordt aangeboden. Onze dagelijkse uitdaging is om voor elke promotionele tas een kostbare uitstraling neer te zetten, waarbij we de prijs voor u zo laag mogelijk houden. Zo heeft u de kans een zeer betaalbare, promotionele give-away uit handen te geven, waarmee u uw klanten echt kunt verwennen én waar ze ook daadwerkelijk mee op straat willen lopen. Is dit uw intentie, dan doet u er zeker goed aan een op maat gemaakte tas van vilt te laten produceren.

Bedrukken van vilt

Het bedrukken van een vilten tas in uw gewenste huisstijl is geen enkel probleem, dankzij de excellente zeefdruktechniek. Qua kleuren kunt u putten uit maar liefst 172 verschillende soorten. Mooie bijkomstigheid is dat u niet alleen de buiten-, maar ook de binnenkant van een bepaalde, pakkende kleur kunt voorzien én u de zijkant optioneel met uw merklabel kunt verrijken.

Tassen bedrukken

Naast het feit dat we de vilten tassen kunnen bedrukken naar uw wens, bent u ook vrij in het maken van veel andere keuzes. Zo bepaalt u over de vorm, waar op de tas de hengsels worden gestikt, de bies ter afwerking en de dikte (1 t/m 5 millimeter).

Doe ideeën op bij het zien van ons tassenportfolio, waarna we vervolgens maar al te graag met u aan de slag gaan om uw eigen creatieve, merkbedrukte tassen te creëren. Vanaf 1000 stuks maken en bedrukken we uw tassen al volledig naar wens!

Heeft u nog vragen over vilt? Wellicht staat uw vraag op onze pagina met veelgestelde vragen; klik hier. U kunt daarnaast ook altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag