Gerecyclede PET tassen

Zoals de naam al doet vermoeden zijn onze gerecyclede PET tassen gemaakt van de welbekende PET-flessen. Bekijk ons hele portfolio aan gerecyclede PET tassen en raak geïnspireerd.

Bekijk ons hele portfolio aan gerecyclede PET tassen en raak geïnspireerd.

Tassen van gerecycled materiaal

Na wereldwijde inzameling worden PET-flessen gesmolten tot makkelijk te bewerken, gerecycled polyestergaren, waarmee elke denkbare promotionele draagtas kan worden gecreëerd.

Onze tassen van gerecycled materiaal kennen een breed spectrum aan fraaie eigenschappen. Zo zijn het duurzame tassen met een sympathiek verhaal. Het zijn tassen welke tot stand komen door een minder milieubelastend creatieproces, waarbij het gerecyclede materiaal een tweede leven krijgt. Daarnaast karakteriseren de 100% gerecyclede PET-tassen zich door een zacht en soepel vallend synthetisch materiaal dat tijdenlang meegaat en waarmee u qua vormgeving uw creativiteit de vrije loop kunt laten.

Als we kijken naar de mogelijkheden voor het bedrukken, dan kunt u grofweg kiezen tussen bedrukken met of zonder – glimmend en mat – laminaat. Wat uw keuze ook wordt, het is bepalend voor de look & feel van uw promotionele draagtas. Wilt u zo dicht mogelijk bij uw pure eco-uitstraling blijven, dan kunt u het best uw gerecyclede exemplaar zonder laminaat bedrukken om een wat meer plastic uiterlijk te voorkomen.

Recycelde tassen

Als uw merk staat voor verantwoord ondernemen, dan passen de recycle tassen volledig in uw straatje. Ze zijn niet alleen tot in de kleinste vezels gemaakt van gerecycled materiaal, maar zijn zelf ook compleet recyclebaar. U initieert met de promotionele recycle tassen een continue cyclus, waarbij dezelfde grondstof keer op keer wordt hergebruikt. Gegarandeerd dat u met onze gecustomizede recycle tassen uw liefde en bewustzijn voor het milieu naar uw klanten toe kunt uitstralen.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden met gerecycled materiaal? Wij staan u graag telefonisch te woord, maar u kunt ook naar onze pagina met veelgestelde vragen; klik hier.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag