Slagers koeltassen bedrukken

Bij het kopen van versproducten als vlees en vleeswaren is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk in de koelkast terechtkomen, want anders loopt de kwaliteit snel achteruit. Wanneer uw klant gebruik kan maken van een isolerende koeltas blijven verse producten langer op de juiste temperatuur, waardoor ze tijdens het vervoer fris blijven.



Lees meer
Bedrukte katoenen tas van King Louie

Katoenen tas als fashion item

Sinds de jaren tachtig was het imago van de katoenen tas vrij stoffig. De tas was over het algemeen niet leuk bedrukt en hij werd met name gezien als iets biologisch, wat op dat moment niet gelijk stond aan mode. Het werd ook wel gezien als een ‘lerarentasje’: niet spannend, wel efficiënt. De natuurlijke uitstraling was het tegenovergestelde van de trends in die periode. In de 80’s waren de felgekleurde accessoires van plastic erg geliefd, van oorbellen tot tassen, en de katoenen tas viel simpelweg buiten de boot. Maar sinds een paar jaar is de katoenen tas weer in opkomst.



Lees meer
Beurstassen shopper groot voor beurzen

Een beurstas is in alle beurshallen aanwezig.

Opvallen, dat is wat je als exposant op een beurs graag wilt doen met je brand of product. Een beurstas is hiervoor een zeer sterk instrument.

Hoe groot, mooi en opvallend je stand ook is, deze zal door de beursbezoekers maar even gezien worden. Een beurstas daarentegen zie je terug in ieder gangpad, hal, in- of uitgang en zelf in de stand van je concurrent.  Steeds weer en overal kan jouw merk of brand schitteren op de beursvloer. Je naam zal dominant aanwezig zijn en potentiële klanten zullen eerder geneigd zijn een bezoek te brengen aan je stand. Bekijk hier welke andere beurstassen wij reeds ontwikkeld hebben in samenwerking met onze klanten.



Lees meer

Waarom bedrukte tassen

Uw merk vertegenwoordigt het imago van uw bedrijf en u wilt natuurlijk dat uw merk wordt geassocieerd met positieve beelden en hoogwaardige service. Dat positieve beeld moet aanwezig zijn in elk aspect van uw bedrijf. Klanten waarderen en reageren op elk positief beeld of ervaring die zij met uw bedrijf hebben en in het geval van verpakking is het belangrijk dat deze de juiste uitstraling heeft die bij uw bedrijf past. Uw klant moet zich verwend en speciaal voelen.



Lees meer

Jute tassen hype!

Waar we jute voorheen alleen maar kenden van de zak van Sinterklaas, zien we jute tassen de laatste tijd meer en meer in het straatbeeld. Of het nu een tijdelijke hype is of een nieuwe trend, vast staat dat Albert Heijn het vuurtje heeft aangestoken. Voorheen zag je nauwelijks iemand met een Jute shopper lopen, nu worden we bij het shoppen steeds vaker met zo’n hippe tas verrast en knikken we vriendelijk naar elkaar wanneer we zien dat we dezelfde gebruiken. Een tas gemaakt van jute heeft een biologische-natuurlijke uitstraling, maar is ook super hip!



Lees meer

Tassen bedrukken voor Bakkerswinkels

Meestal wordt er bij de bakker bij de aankoop van brood een plastic tasje weggegeven of kan er eentje gekocht worden tegen een kleine vergoeding.

Maar het is veel opvallender en leuker om af en toe een opvallende, herbruikbare tas aan te bieden: om ze weg te geven tijdens een actie periode, of tegen een iets hogere vergoeding! Tassen bedrukken is een hele slimme manier van marketing, maar met een herbruikbare bedrukte tassen ben je ook heel erg verantwoord aan het ondernemen.



Lees meer
0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.



Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag