Bowling Bags

Bowling bags, een superhandig type draagtas welke een veelzijdig aantal toepassingen kent. Van sport- tot reistas, de bowling bag misstaat geen enkel gebruiksmoment.

Bowling bags, van sport- tot reistas. Een superhandig type draagtas welke een veelzijdig aantal toepassingen kent.

Bowling bags

Het typerende aan de universele bowling bag is de halfronde bovenkant, de waterbestendigheid en het feit dat het volledig met een rits afsluitbaar is. Onderschat de meerwaarde van een rits niet, want hierdoor wordt de bruikbaarheid flink uitgebreid. Het meest gangbaar is om de bowling bag van Non Woven te maken. De reden? Het heeft veel weg van een kostbare stof, is zeer goed betaalbaar en geeft de breed inzetbare tas behoorlijk wat body. Hierdoor geeft u uw klanten een luxe draagtas cadeau.

Bowling bags bedrukken

Als we inzoomen op het bedrukken van bowling bags, dan komen we meestal uit bij het zeefdrukken van logo’s of het full color rotatiedrukken van kleurrijke prints. We hebben zelfs weleens een leren look weten te creëren door een foto van leer op de tas te bedrukken. Wij garanderen een bedrukking van kwaliteit. Bij Non Woven-materiaal kunnen we uw bowling bag optioneel voorzien van een mat of glansrijk laminaat, waardoor u een meer stijlvolle of catchy twist aan het geheel kunt meegeven. Daarbij beslist u wat u met de bedrukking van de korte en/of verstelbare (schouder)hengsels wilt doen. Wat we vaak adviseren om de bowling bag meer stevigheid en een rauwer effect te geven, is dat we de hengsels om de tas heen stikken. Daarnaast zorgen we door middel van ‘piping’ – een kunststofversteviging om de ronding van de tas – ervoor dat het exemplaar mooier in model blijft staan.

Ontwerp een stoere bowling bag voor uw merk. Geïnteresseerd? Vraag gerust een proefmonster aan.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag