Tote bags

Wij maken tote bags in iedere gewenst formaat en materiaal. Bekijk onderstaand een overzicht van tote bags die wij voor klanten hebben mogen maken.

Katoenen draagtas ecru
Another Bag Amigo
Another Bag Skihut
nettasjes
Nettasje met lang hengsel
Another Bag BonnieB
Visnettasjes roze
Nettasje
Another Bag Amigo
Another Bag Tally-Ho
Another Bag Small King Louie
Another Bag Tally-Ho ruit
Another Bag Tally-Ho Grey
Draagtas Cafe Noir
Katoenen Draagtas H&M
Draagtas Fringe
Draagtas Daily Rush
Draagtas Laundry
Draagtas Laundry
Draagtas Keune
Draagtas MLT
Draagtas MAW
Draagtas Lion King
Draagtas NVA
Draagtas Nutricia
Draagtas Primavera
Draagtas Obsession
Draagtas NVA
Draagtas Sneaker District
Draagtas Smodzy
Draagtas Tally-Ho Heart
Draagtas Tally-Ho Hanger
Draagtas Zents
Draagtas Tally-Ho Smile
Garcia Huge Bag
Fred De La Bretoniere
Fred De La Bretoniere
Shopper FRAAI
Linnen shopper met ibiza en ster print
Shopper Canvas Garcia
Shopper Bogaert
Shopper Luso
Shopper Ilja Fish
Draagtas Joe & Brown
Shopper Thea & Coffee
Canvas Tote Bag
Canvas Tas FRAAI
Sneaker District Camo Bag
Draagtas Tally-Ho

Tote bag bedrukken

De kracht zit ‘m in de eenvoud. Daar zijn de tote bags het bewijs van!
U kent de tote bag vast en zeker, is het niet onder de Engelse naam, dan is het wel onder de noemer van katoenen of linnen tassen. Gekenmerkt als de simpele, baggy modellen met vaak één groot open vak en lange opgestikte hengels. Voeg daar het vriendelijke prijskaartje en een subtiele of sprekende bedrukking aan toe – net wat uw merk het beste past – en u heeft een voor zichzelf sprekend reclamemiddel te pakken.

Katoenen tote bags

We houden een range aan uiteenlopende modellen op voorraad liggen, de materialen variëren van Non Woven, PP Woven tot katoenen tote bags. Daarnaast kun u bij ons een tas compleet op maat laten maken. Katoenen tote bags zijn erg populair, modieuze en milieuvriendelijke karakter van het materiaal. U kunt kiezen voor een natuurlijke ecru uitvoering, of een katoenen tote met een hippe kleur.

Tote bags bestellen

Hieruit kunt u uw draagtas bedrukt en wel kiezen (minimale afname 250 stuks). Daarentegen heeft u al vanaf 1000 stuks uw eigen merktas, wat het op maat bestellen van tote bags zeker het overwegen waard maakt.

Type materiaal

Zoomen we in op hoe we de tote bag bedrukken, dan kunnen we daar diverse antwoorden op geven. Het is namelijk sterk afhankelijk van welk type natuurlijk of synthetisch materiaal de tas is gemaakt. In de regel bedrukken we de tote bags die we van Non Woven en katoen maken door middel van de zeefdruktechniek. Vaak kleuren we het materiaal dan in z’n totaliteit in en finetunen we het met bedrijfslogo, slogan, social media iconen en/of in het oog springende afbeelding.

Bedrukken met de subliminatietechniek

Voelt u meer voor polyester, dan kunnen we de tote bag bedrukken met behulp van de relatief nieuwe subliminatietechniek. Een digitale illustratie bedrukken we eerst op zogenoemd subliminatiepapier. Vervolgens verhitten we het, waardoor de inkt zich niet langer vastklampt aan het papier, maar tot in de kern van het polyester doordringt. Ongeacht de materiaalkeuze kunnen we u alvast één zekerheid geven; bij ons bent u verzekerd van volle PMS- of full color kwaliteitsbedrukking, waarbij er geen enkele millimeter wordt overgeslagen. Gezond perfectionisme met liefde voor een gedetailleerde afwerking noemen we dat!

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag