Rugtasjes

De duizendpoot binnen ons aanbod aan tassen is zonder twijfel het rugtasje, welke ook uitermate goed dienstdoet als schoudertas. De rugtassen dienen gegarandeerd als een krachtige marketingtool!

De duizendpoot binnen ons aanbod aan tassen.

Rugtasjes met koord

Waar de kids tot jaren geleden met een guitige rugzak gevuld met broodtrommel, zwem- of gymkleding op pad gingen, is de multifunctionele rugtas op het ogenblik een promotionele blikvanger die ook zeker in trek is bij volwassenen. Waar we ruim 40 jaar geleden bij UTS begonnen met de welbekende rugtas met koord, hebben we tegenwoordig de rugtas in alle soorten, vormen en maten. Het kan zo creatief als u maar wilt. Van model met rits, vertrouwde trekkoorden of tot een meer uitgewerkte rugtas met gepolsterde, comfortabele schouderbanden. Binnen de categorie ‘rugtas’ kunnen we zelfs plunjetassen voor u maken. Meestal adviseren we om voor het vriendelijk geprijsde Non Woven-materiaal te kiezen, maar als u liever voor natuurlijke materialen of soepel vallende polyester tassen gaat, is dat ook mogelijk. U bepaalt van materiaalsoort tot vorm, van opbergvakjes tot vormgeving voor uw ideale rugtas.

Promotie rugtas

Als u op zoek bent naar een mooi geschenk voor uw klanten, dan zit u bij de promotie rugzak goed. Van een simpel model tot een meer uitgewerkte variant, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door het praktische volume, het veelzijdige gebruik en het slijtvaste materiaal geeft u een subtiel reclamemiddel uit handen waar uw klanten – van kids tot volwassenen – jarenlang plezier van hebben.

Rugtasjes bedrukken

Of uw klanten regelmatig uw promotionele tas uit de kast halen, is afhankelijk van het kleurenpalet en design waarmee we de rugtas bedrukken. Per materiaal zijn er speciale professionele drukmethoden – van zeefdrukken tot sublimeren – waarmee uw éénkleurige of full color print op de rugtas bedrukken. Kiest u voor een rugtasje met klep, dan zit de kracht al in eenvoud door slechts de flap te bedrukken. Uiteraard kan de tas ook compleet worden ingekleurd.

Gegarandeerd dat uw klanten verrast zijn om zo’n toffe promotie rugtas cadeau te krijgen!

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag