Archieftassen

Wilt u voorkomen dat uw cliënten hun ordners in een vuilnis-, boodschappentas of kartonnen doos bij uw accountantskantoor komen afleveren? Geef hen een archieftas bedrukt met uw bedrijfslogo als geschenk.

Voorkomen dat uw cliënten hun ordners in een kartonnen doos bij uw accountantskantoor komen afleveren? Geef hen een archieftas bedrukt met uw bedrijfslogo als geschenk.

De reden dat we archieftassen zijn gaan leveren, heeft te maken met de professionaliseringsslag in boekhoudland. Het is een functioneel item voor uw klanten en uzelf. In de compleet afsluitbare archieftas passen exact vier ordners, waarin uw cliënten de administratie op een nette manier kunnen opbergen en vervoeren. Daarnaast is het een promotionele reclamedrager en is het een handig item waarmee u alle belangrijke papieren van uw klanten geordend op kantoor kwijt kunt. Vaak maken we een klein, transparant doorkijkvenster op de tas waar u cruciale klanteninformatie op kwijt kunt, waardoor u snel en makkelijk mappen kunt herkennen.

Archieftassen

Aangezien de archieftas behoorlijk wat kilo’s te verduren heeft, maken we ze meestal van het sterke Non Woven of polyester. Qua formaat worden ze zo afgemeten dat er net zoveel ordners inpassen zoals u wenst. Om extra stevigheid te creëren, voegen we vaak een robuuste bodem toe om te voorkomen dat de tas door de zware administratie mappen gaat doorhangen, en stikken we de hengsels over de hele lengte van de draagtas door. Daarbij adviseren we de draag-/schouderhengels te verdikken om uw klanten meer draagcomfort te geven. Zo kan uw klant de zware ordners op een aangename manier meenemen naar bestemming.

Accountantstas

De archieftas – ook wel bekend onder de noemer ‘accountantstas’ – kunt u met elke gewenste tekst en/of logo bedrukken. Daarnaast kiest u over het formaat en materiaal van de tas. Ontwerpen zonder grenzen noemen we dat bij UTS. Van zakelijke uitstraling tot een wat lossere look, net wat uw merk het best staat.

Goed om te weten: we hebben enkele modellen op voorraad liggen, welke we al vanaf 250 stuks bedrukt binnen twee weken kunnen leveren. Vanaf een minimale afname van 1000 stuks maken we de accountantstas al volledig voor u op maat

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag