Accountantstas

Voor alle kantoren die werken met de dossiers en administraties van hun cliënten zijn deze stevige archieftassen een uitkomst. Ze zijn speciaal gemaakt voor veilige opslag en comfortabel transport van 4 ordnermappen.

De accountantstassen hebben met de grijze voering een luxe en zakelijke uitstraling en zijn voorzien van een kunststof bodemplaat, sterke rits en een (visite)kaartvakje. De accountantstassen zijn gemaakt van sterk PP Non Woven om de ordners te kunnen vervoeren. Uiteraard kunnen de accountantstassen worden voorzien van uw logo of reclameboodschap in zeefdruk. De accountantstassen zijn (zoals de afbeelding) uit voorraad te verkrijgen in kleine oplages en op bestelling ook in verschillende uitvoeringen leverbaar. Bent u geïnteresseerd en wilt u een prijsopgave aanvragen, klik hier.

Accountantstas op maat

Daarnaast is het ook mogelijk om accountantstassen op maat te laten maken. Wanneer u kiest voor een accountantstassen uit het Verre Oosten, ben u vrij om te beslissen over het formaat, opdruk en kleur. Zo creëert u zelf de accountantstas naar wens.

Accountantstas kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van accountantstassen? De accountantstas is al verkrijgbaar vanaf 250 stuks uit voorraad. De accountantstas uit voorraad kan bedrukt worden met logo en tekst naar wens. Indien u op zoek bent naar een tas op maat, kan deze ook compleet naar wens gemaakt worden in het Verre Oosten.

Ga naar

Meer draagtassen klik hier of voor een offerte aanvraag klik hier. Heeft u haast? Bel +31 (0)294 415188 of e-mail ons en wij reageren direct.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag