Onze Schoudertassen

Postman bag, dj-bag of tas met flap – een palet aan namen voor één en hetzelfde type promotionele, herbruikbare tas: de schoudertas. Gekenmerkt door een afsluitbare klep, behoorlijke draagkracht en verstelbare schouderhengsel.

Draagtassen

In de jaren ’80 was deze tassensoort in de dj-scene een must om vinyl beschermd te vervoeren, tegenwoordig is het een praktische buddy voor uiteenlopende doeleinden. Unieke eigenschap van dit soort draagtassen is dat ze door hun duidelijk uitgesproken model en variërende formaat een uniseks, tikkeltje stoere, uitstraling hebben. Daarbij zijn ze waterdicht, kunnen ze de nodige kilo’s aan en kunnen we ze voorzien van handige compartimenten voor kleine paperassen. Of u nu een jeansmerk of bakkerij bent, de promotionele draagtassen zijn voor een hele serie aan type ondernemers een geschikte creatieve marketingtool.

Schoudertas bedrukken

We zien meestal dat het bedrukken van de schoudertas zich focust op de klep, waarbij de rest van de draagtas in één aantrekkelijke merkkleur wordt ingekleurd. Natuurlijk kunt u ook andere delen van de tas bedrukken. De manier van bedrukken is per synthetisch en natuurlijk materiaal verschillend. Meestal wordt er bij een schoudertas gekozen voor het sterke Non Woven wat we kunnen voorzien van een mat of glimmend laminaat. Bij Non Woven wordt de bedrukking door middel van de krachtige rotatiedruk methode opgemaakt. Leuke bijkomstigheid is dat u zelfs het comfortabele – vaak PP webbing – hengsel van de schoudertas apart kunt bedrukken, zodat het echt een eyecatcher wordt.

We hebben drie verschillende type schoudertassen voor u op voorraad, welke we al vanaf 250 stuks voor u met merklogo tot slogan kunnen bedrukken. Vanaf 1000 stuks creëren we samen met u een schoudertas die speciaal voor uw merk wordt ontworpen.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag