Wastassen

De handige herbruikbare wastas (laundry bag) biedt voldoende ruimte voor verschillende hoeveelheid wasgoed. Wilt u graag u schone en netjes opgevouwen wasgoed gemakkelijk transporteren? Dan kunt u denken aan een wastas met harde bodem en een afsluitbare bovenzijde voor de perfecte bescherming. Door onze ruime assortiment aan wastassen is er altijd wel een wastas die bij u past.

De handige herbruikbare wastas (laundry bag) biedt voldoende ruimte voor verschillende hoeveelheid wasgoed.

Wastassen

Als u in ons assortiment bekijkt van wastassen, ziet u dat we ze in elke denkbare formaat kunnen creëren: van schitterende bedrukte ruime wastassen met rits als zonder rits. Voor zo wel een klein was als een grote hoeveelheid wasgoed. Ook is de keuze mogelijk om een insteek vakje met transparant venster bij uw unieke wastas te nemen voor een gemakkelijke labeling. Verder kunnen de wastassen ongeacht voor welk formaat u gaat de nodige ballast aan.

Wastassen laten bedrukken

Als u onze wastassen bekijkt, ziet u dat u met het type materiaal en lay-out buitengewoon veel kanten op kunt. Qua materiaalkeuze kunt u denken aan onder meer PP Non Woven,gerecycled PP Woven en 100% katoen. Afhankelijk van de natuurlijke of synthetische materiaalsoort kunt u de tas op verschillende manieren laten bedrukken. Waar de ene wastas van zowel de buiten- als binnenkant voorzien is van een rijke print, zit de kracht bij een andere wastas juist in de eenvoudige, stijlvolle zwart-wit combinatie. Zelfs de hengsels, biezen en sluiting zijn optioneel te bedrukken in PMS- en/of CMYK-kleuren. Zo ziet u dat u tot in het kleinste detail het heft in handen heeft.

Waszakken van katoen

Een katoenen waszak kent verschillende voordelen, zo is een katoenen waszak duurzaam, erg sterk, slijt niet snel en is makkelijk wasbaar. Het gebruik van katoenen waszakken kunt u op eigenwijze hanteren, er zijn immers diverse redenen om een waszak te gebruiken. De manieren waarop u een unieke katoenen waszak indeelt zijn zowat onbeperkt, u kunt bijvoorbeeld denken aan de grootte en aan de sluiting van de waszak.

Wenst u meer informatie over alle mogelijkheden te lezen, dan hebben wij een pagina met veelgestelde vragen over katoen: klik hier.

Wastassen met rits

Een wastas met ritssluiting is een gemakkelijke/gepaste manier om u schone en opgevouwen was te transporteren. Bij een ritssluiting ook wel treksluiting mechaniek worden twee rijen metalen of kunststof plaatjes met
aan de ene kant tanden en aan de andere kant inkepingen verbonden, doormiddel van een lipje aan een sluitplaatje. Bij het sluiten van de rits worden de tandjes over de bovenkant van de tegenoverliggende plaatjes gehaakt. Een ritssluiting is daarom een ideale manier voor grote stukken wasgoed.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag