Verzendtassen

Heeft u een webwinkel en wilt u niets liever dan uw pakketten op een originele manier naar uw klanten versturen? Goed nieuws! Wij zijn als enige in Nederland leverancier van 2-in-1 verzendtassen: Verzendzakken en shoppers in één.

Wij zijn als enige in Nederland leverancier van 2-in-1 tassen: verzendzak en shopper in één.

Verzendverpakkingen

Waar pakketjes van online webshops normaal gesproken slechts in een standaard kartonnen verpakking worden vervoerd, zijn wij gaan brainstormen over hoe consumenten een extra tevredenstellende merkervaring kunnen krijgen. Onze creatieve oplossing: de omkeerbare verzendverpakkingen!

Verzendtassen

Onze verzendtassen vervullen een alles-in-één functie. In de basis is het een verzendverpakking welke met een speciale lock seal sluiting is te verzegelen. Dit is een beveiligd sluitsysteem, zodat u er bij verzending zeker van bent dat niemand ongewenst het pakketje kan openen. Bij het verzendklaar maken, hoeft u slechts de rits dicht te doen, de lock seal dicht te klikken en optioneel het verzendlabel in het transparante pvc-venster te schuiven. Naast verzendverpakking zijn onze verzendtassen ook als boodschappen- tot sporttas te gebruiken. Hierdoor bent u als merk niet alleen zeer ‘groen’ bezig, maar verrast u uw klanten na hun online aankoop thuis spontaan met dit originele geschenk. Normaal gesproken blijven zij zitten met een onhandige, milieubelastende kartonnen doos waar ze niets mee kunnen. Daarentegen krijgen ze met onze verzendtassen een praktisch herbruikbare tas cadeau.

Verpakkingsmateriaal

De verzendtassen zijn in uiteenlopende modellen, formaten, materialen en met iedere gewenste bedrukking op maat te leveren. Van brievenbusformaat envelopmodel tot XL-bloktassen als verpakkingsmateriaal: wat bij uw, niet-breekbare, producten past.

Gaat u één van de eerste online retailers zijn die voor dit type ludieke verzendverpakkingen kiest? Vraag gerust een proefmonster aan om te kracht van deze verzendtassen zelf te ervaren.

Voor een overzicht van andere modellen in onze assortiment – klik hier.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag