Branches

Bij UTS hebben we dagelijks contact met een diversiteit aan (inter)nationale en lokale ondernemers. Of u nu als ambachtelijke bakker op zoek bent naar een herbruikbare draagtas waar enkele broden in passen, u als herenkledingzaak uw klanten in stijl over straat wilt laten paraderen met hun aankoop of u voor een beurs op zoek bent naar een handige beurstas. Welk type onderneming u ook heeft, ongetwijfeld dat wij u kunnen helpen met een unieke, functionele draagtas!

linnen tassen bedrukken - voorbeeld damesmode tassen

Dames

Heren

Kinderen

Food

Evenementen

Hospitality

Milieuvriendelijke draagtassen eco tassen groen met hengsel

Natuur

Medisch

Living

Opleiding

Winkelcentrum tassen

Winkelcentra

Tassen groothandel

Al ruim veertig jaar zijn wij als groothandel gespecialiseerd in de creatie en productie van herbruikbare tassen tegen de laagste prijsgarantie. Wat in de basis als verpakkingsmateriaal voor producten wordt gemaakt, ontplooit zich tot multifunctionele, duurzame shopper. Als u uw merk in het Nederlandse straatbeeld op wilt laten vallen en uw naamsbekendheid zo wilt vergroten, kunt u zeker vertrouwen op de kracht van deze sterke marketingtool. Bovendien kunt u van uw klanten – mits de draagtas functioneel en design technisch in de smaak valt – trouwe merkambassadeurs maken die met uw tas in de supermarkt tot sportschool gezien willen worden.

Beurstassen / promotietassen

In de basis zijn al onze tassen te labelen als promotietassen. Ziet u het als een extra reclame-uiting voor uw merk welke volledig op maat te maken is. Binnen de promotietassen is er voor eenieder wat wils: van hippe katoenen tassen, schoudertassen tot XL-big shoppers en beurstassen. Daarbij is onze missie de tassen voor dusdanig lage prijzen te leveren, zodat ze geschikt zijn om als cadeau aan uw klanten weg te geven.

Of u nu in de voedingsmarkt, cosmetica of evenementenbranche zit, wij gaan graag met u in gesprek om gezamenlijk tot úw slimme marketinguiting te komen. Bekijk ons portfolio aan tassen en raak alvast geïnspireerd!

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag