Modellen

Herbruikbare draagtassen, wij maken ze in alle denkbare soorten en maten. Van rugtasjes tot schoudertassen en van big shoppers tot zelfs kledinghoezen, bowling bags en originele verzendzakken voor online webwinkels. Het is onze passie om in samenwerking met u een model met pakkende uitstraling kunnen creëren. Onderstaand laten we alvast enkele van onze meest populaire modellen de revue passeren. Mocht u op voorhand al interesse hebben in één specifiek model, klikt u dan direct op een van de onderstaande pictogrammen en zie een portfolio van de uiteenlopende modellen die we u kunnen leveren. Mogelijkheden genoeg!

Big Shoppers laten bedrukken

Big Shoppers

UTS maakt big shoppers in vele varianten van extra large shopper tot een mini shopper,  full colour of in volle PMS kleuren bedrukt. Werkelijk alles is mogelijk, kijk maar op de portfolio van onze big shoppers.

Opvouwbare boodschappentassen - UTS Bags

Opvouwbare tassen

Sinds de invoering van de nieuwe wetgeving plastic tassen zijn de opvouwbare tassen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wij leveren de opvouwbare tasjes snel uit voorraad of speciaal voor u gemaakt in het Verre Oosten. Zie hier onze collectie opvouwbare tassen.

Tote bags bedrukken

Tote bags

Wij maken tote bags in iedere gewenst formaat en materiaal. Het bedrukking van de tote bags gebeurd meestal middels een zeefdruk maar soms ook middels een full colour transfer bedrukking. Wij kunnen vanaf 250 stuks leveren, vaak binnen twee weken, soms al binnen één week!

Nettasje wit bedrukken

Nettasjes

Nettasjes zijn de laatste tijd weer terug van weggeweest. Zo zag je het tasje voorheen alleen bij de oma’s opweg naar de supermarkt, nu is het hip en vooral duurzaam. Zie hier de nettasjes die we eerder voor klanten hebben gemaakt.

Draagtassen

Draagtassen

De draagtas kent vele varianten. UTS is het enige bedrijf binnen Nederland dat zich exclusief specialiseert op herbruikbare (geconfectioneerde) promotionele draagtassen. Zie hier onze uitgebreide portfolio draagtassen.

Schoudertassen

Schoudertassen

De schoudertas heeft diverse benamingen zoals Postman Bag, DJ Bag of tas met klep. Binnen 2 weken leveren wij onze schoudertassen bedrukt uit voorraad. Indien u speciale wensen heeft maken wij de schoudertassen voor u volledig in het Verre Oosten. Zie hier een overzicht van onze schoudertassen.

Bowling bags

Bowling Bags

Bowling Bag bedrukken met uw Logo of compleet opgemaakt in uw huisstijl. Bij UTS kunt u terecht voor voordelige Bowling Bags, zo laag geprijsd, zodat u ze kunt inzetten als promotas of als verpakking bij een aankoop.  Zie hier het overzicht van onze bowling bags.

Rugtasje

Rugtasjes

Bij ons vindt u basic rugtasjes met trekkoordjes of stoere uitgewerkte rugtassen met bijvoorbeeld een ritssluiting. UTS bedenkt en produceert deze rustassen graag voor u.  Zie hier onze portfolio van de rugtasjes.

Sporttassen

Promotionele sporttassen om weg te geven of bedoeld voor de verkoop. Een bedrukte sporttas die iedere keer weer opnieuw wordt hergebruikt en met uw logo is terug te zien in het straatbeeld. Kijk wat wij zoal hebben gemaakt op onze portfolio sporttassen.

Verzendtassen

Verzendtassen

Verzendzak en tas in een! UTS is de bedenker en producent van de Webbag. Deze verzendverpakking is uniek in z’n soort, want de webbag is een verzendzak en tegelijkertijd een schitterende tas. Zie hier een selectie onze portfolio verzendtassen.

Toilettas

Toilettas

Wij maken toilettassen speciaal voor u op maat in het Verre Oosten. Geheel tailor-made, hetgeen betekent: materiaal, kleur, model, bedrukking compleet uitgevoerd volgens uw idee of uw eigen huisstijl. Zie hier onze collectie toilettassen.

Kledinghoezen groothandel bedrukken met logo

Kledinghoezen

UTS is een specialist op het gebied van kledinghoezen. U kunt ze al vanaf 50 stuks uit voorraad bestellen en wij bedrukken ze met uw logo vanaf 250 stuks. Vanaf 1.000 stuks kunt u zelfs uw eigen design kledinghoes laten maken. Zie hier een overzicht van onze kledinghoezen.

Big shoppers

Big shoppers, één van onze populaire modellen die uit geen huishouden meer is weg te denken. Van handige XS- tot royale XL-big shopper. Wat begon als handige boodschappentas is inmiddels uitgegroeid tot multifunctionele draagtas. Menig supermarktketen, bouwwinkel of marktkraam heeft inmiddels een eigen exemplaar. Gaat u de volgende ondernemer zijn?

Opvouwbare tasjes

Veel van onze herbruikbare draagtassen vallen onder de noemer ‘opvouwbare tasjes’. Ze zijn op te vouwen, op te rollen of op te frommelen tot handzaam pakketje, waardoor ze makkelijk overal in de (jas)zak mee naartoe genomen kunnen worden. Met de opvouwbare tasjes laat u als ondernemer uw klanten zien dat u het hen zo comfortabel mogelijk wilt maken en u duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.

Kledinghoezen

Als kledingmodezaak, stomerij of bruidswinkel zijn kledinghoezen onmisbaar. Maar wist u dat het sinds enkele jaren bij ons ook mogelijk is van uw kledinghoezen een echte promotionele gift te maken? En dat al vanaf €0,85 per kledinghoes. Bij een minimale bestelling van 1.000 stuks maken we de kledinghoezen al speciaal voor uw merk op maat.

Verzendtassen

Heeft u een online shop en bent u op zoek naar een originele manier om uw niet-breekbare producten te verzenden? Als enige in Nederland leveren wij ‘taylor made’ 2-in-1 verzendtassen: Verpakkingsmateriaal tijdens de zending en shopper na ontvangst. Verras als één van de eerste online retailers uw klanten met deze vernuftige verzendtassen.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag