Opvouwbare boodschappentassen

Op onze website vindt u voorbeelden van allerlei soorten opvouwbare boodschappentassen. Kleine tassen maar tevens grote boodschappentassen met een stevig lang hengsel zodat deze goed om uw schouder blijft zitten. Een opvouwbare boodschappentas is de ideale vervanger voor de milieu onvriendelijke plastic tasjes. Bij UTS Bags kunt u uw eigen opvouwbare boodschappentas laten maken, ook hebben we tal van voorbeelden van opvouwbare tassen die wij al eens voor andere winkels, bedrijven of merken hebben gemaakt.

Nylon boodschappentas

Wij kunnen uw boodschappentas maken in materialen als nylonPP non woven, polyester, canvas, etc. Deze materialen zijn te verkrijgen in een scala aan kleuren. Heeft u een uniek idee? Het buideltje in een bepaalde vorm of kleur? Wij kunnen samen met u de meest ideale tas schetsen. Neem contact met ons op om de ideeën te bespreken.

Opvouwbare boodschappentas groothandel in tassen

Hieronder vindt u een overzicht van opvouwbare tassen die wij eerder voor klanten hebben gemaakt.
U kunt eenzelfde tas kiezen of een geheel naar eigen smaak laten produceren.

De boodschappentas bedrukken

Zo’n praktische tas die dagelijks wordt gebruikt, is een briljante mogelijkheid voor meer naamsbekendheid. U kunt uw logo, tekst of zelfs afbeelding laten drukken op alle mogelijke manieren. De opvouwbare tasjes kunnen bedrukt worden met een full colour bedrukking of 1 t/m 7 kleuren zeefdruk. Wanneer u haast heeft en snel een boodschappentas nodig heeft, kunnen we deze tevens uit voorraad leveren. U heeft dan al binnen 2 weken de tassen in huis.

Opvouwbare tasjes

Opvouwbare tasjes zijn enorm populair omdat het sinds januari 2016 verboden is gratis plastic tassen mee te geven. Het is daarnaast een trend geworden om bewust met plastic om te gaan. Nederlandse en Belgische consumenten hebben daarom steeds vaker standaard een klein opvouwbaar tasje bij zich. U kunt ze standaard aan uw klanten meegeven, maar de tasjes zijn van zulke stevige en goede kwaliteit dat deze zeer geschikt zijn om te verkopen.

Bekijk hieronder de andere mogelijkheden:

Wilt u meer draagtassen zien? Klik dan hier of voor een offerte aanvraag klik hier. Heeft u haast? Bel +31 (0)294 415188 of e-mail ons en wij reageren direct.

UTS Bags in Weesp

UTS the source is Verre Oosten importeur met een ervaring van ruim 40 jaar.

De naam UTS the source staat voor creativiteit en originaliteit. Met name deze twee factoren, de know-how en de vele goede buitenlandse relaties, zijn de basis van het succes.

Wij ontwikkelen en produceren zelf nieuwe producten, maar helpen onze afnemers ook bij de uitvoering van eigen ideeën.

draagtassen groothandel snelle levering
Snelle levering

Draagtassen op voorraad binnen 2 weken (bedrukt) geleverd.

draagtassen laten maken
Maatwerk

Wij helpen u graag met het bedenken van een unieke tas.

draagtassen groothandel met showroom in Weesp
100m2 Showroom

Bekijk reeds geleverd modellen in onze showroom.

goedkope draagtassen
Scherpe prijzen

De beste prijzen omdat u direct bestelt bij de bron.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag