Schooltassen

De schooltas. Tegenwoordig niet alleen meer een functionele draagtas, maar vooral ook een must-have fashion item. Een tendens waar u als merk op kunt inspelen!

Tegenwoordig niet alleen meer een functionele draagtas, maar vooral ook een must-have fashion item. Een tendens waar u als merk op kunt inspelen!

Plunje Mooie Schoenen
Opvouwbaar Kinderkoffertje
Back Pack East Kixx LT.BLUE
v.a. 300st.
Schooltasje Kixx
Plunjezak Volkskrant
DJ Bag
Bowling Bag Tripper
Denim Tassen Bedrukken – Blue Ridge
v.a. 250st.
Postman Bag Idenza
Back Pack East Kixx RED
Postman Bag Waft
Postman Bag CS Opleidingen
Rugtas Schooltuinen
Juco tassen UU
Postman Bag Vlissingen
Postman Bag Hoorn
Back Pack East VU
Sport Bag Amoroni
Backpack East Amigo
DJ Bag Explosives
v.a. 300st.
Schooltas Boonstra
Postman Bag Land Rover
Juco schoudertas UU
Schoudertas Protest
Canvas Rugzak Disney Channel
Rugtasje van polyester met klep en bedrukking
DJ Bag Bib Hoorn
Rugzakje Spar
Big Shopper Schooltuinen
Opvouwtasje CBE Open School
Canvas tas Four
Schoudertas Nick BIB
Puckababy Koffertje
Rugtasje voorzien van klep en trekkoord
Kixx Roll Bag
Non Woven rugzakje Pinok
Fietstas Jongejans
Kinder tasjes
Bowling Bag Grafisch Lyceum
PP Non Woven tasje Beebag
Schoudertas RETOUR Jeans
ADE Rugtas
Schutrups tasje

Schooltas

Decennia geleden is de schooltas ontworpen met het idee om de kids hun dagelijkse schoolspullen, broodtrommel en andere paperassen op een makkelijke manier naar school, gym of zwemles mee te nemen. Een vrolijk gekleurde schooltas bedrukt met uw logo is een leuke verassing voor de allerkleinsten!

Maar inmiddels heeft de schooltas haar nut uitgebreid. Het doet namelijk ook goed dienst als rugzak of schoudertas voor jongeren en volwassenen. Zo zien we steeds vaker dat hogere scholen en universiteiten voor open dagen en introductieweken hun oog laten vallen op een promotionele schooltas, een schooltas die van top tot teen in uw typerende huisstijl te maken is.

Schooltassen bedrukken

Laat u inspireren door ons rijke tassenportfolio en realiseert u zich dat dit slechts een fractie is van hoe de schooltas eruit kan zien. Van handig rugzakmodel tot schooltasje met trekkoord tot stoere postman bag, we leveren ze in alle soorten en maten. Daarbij kunnen we de schooltassen bedrukken in elke denkbare kleurrijke fotoprint of slechts inkleuren met volle PMS-kleuren. De kracht zit hem vooral al in hoe u de herbruikbare tas vormgeeft. Probeer er echt een eyecatcher van te maken, zodat het een sterke marketingtool voor uw merk wordt, waarmee uw doelgroep op straat gezien wil worden.

Kinderkoffertjes bedrukken

Naast de schooltas voor de kleine dreumesen hebben we ook speelse promotionele kinderkoffertjes, waar menig kinderhart spontaan sneller van gaat kloppen. Handig als ze bij opa en oma gaan logeren en hun pyjama en tandenborstel op een leuke manier mee willen nemen. Even geen logeerpartij, dan kan het koffertje tot klein pakket worden opgevouwen door het flexibele frame of als handige opbergdoos op de slaapkamer worden gebruikt. Meestal maken we ze van Non Woven-materiaal met glimmend laminaat en bedrukken we de kinderkoffertjes in de meest kleurrijke full color bedrukking die u maar wenst. Spreek de kids aan met deze kleurrijke gift!

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag