Koeltassen

Als u het essentieel vindt dat uw voedingsmiddelen thuis nog net zo lekker koud of warm zijn, als hoe u het lekkers aan uw klanten heeft verkocht, dan is een promotionele koeltas zeker het overwegen waard.

Deze tassen houden uw product koud of warm. Laat u inspireren.

Koeltassen Weede
Koeltas Slagerij Hergo
Koeltas Lyon Augustinus
Koeltas Lyon de Haas
Warmhoudbox
Koeltas Peka
Koeltas met ritssluiting
Koeltas Zip Foodware
Koeltas Jacco Rodenburg
Koeltas Lyon Toet
Koeltas Lyon Siem
Draagtas Vis
Koelvak Shopper Wateringen
Coolerbag Butchers
Koeltas met Klep Coolworks
Koeltas Lyon Christiaanse
Koeltas DOENE Assurantiën & Advies
Koeltas Vegetarische Slager
Coolerbag RSH
Koeltas Klep Itre
Cooler Bag Lyon Schipper
Koeltassen Friesche
Koeltas Lyon Koeienhuis
Cooler Bag Surya
Cooler Bag van Melik
Koeltas Nice
Isolatie Tassen
Koeltas Lyon Meat
Koelvak Shopper Mooy
Koeltas Lyon Jacobs
Koeltas met Flap Vis
Koelvak Shopper Both
Shopper cooler Curacao
Cool Bag Gastrovino
Koelvak Shopper Mourik
Koeltas Klep Zalm
Koeltas met Flap Tim
Koeltas Lyon Vis
Coolerbag Verse Vis
Slagers koeltas
Koeltas Marktpoelier
Coolerbag Christiaanse
Koeltas Kraft Stegeman
Cooler Bag Keurslager
Cooler Bag Werff
Koelvak Shopper Curacao
Cooler Bag Lyon
v.a. 280st.
Koeltas met rits
Koeltas met Klep Amigo
Cooler Bag Chateau
Cooler Bag Bouma
Koeltas Zip State Farm
Slagers koeltas
Coolerbag Zikking
Cooler Bag Linschoten
Thermotas Big Shopper
Koeltas Cilinder
Koeltas Lyon Boon
Cooler Bag Schuitemaker

Opvouwbare koeltas

Niets zo handig als uw huisgemaakte delicatessen, cateringbakken en overige etenswaren mee te kunnen geven in een oersterke, afsluitbare en eventueel zelfs opvouwbare koeltas. De tas kan worden afgesloten met een nylon ritssluiting, een klittenbandsluiting of een klep, afhankelijk van het type model (opvouwbare) koeltas waar u voor kiest. Een fijn pluspunt is dat we de geweven hengsels vaak onzichtbaar onder de koeltas laten doorlopen, waardoor het behoorlijk wat kilo’s aankan. Doordat de binnenkant tot elk hoekje met foam en meestal met aluminium of witte pvc is geïsoleerd, blijft uw koude etenswaar koud en het warme echt warm. U bent ervan verzekerd dat onze koeltas doet wat het belooft. Als u al onze koeltassen naast elkaar op een rij zet, valt meteen op wat een verscheidenheid aan formaten we voor u in petto hebben: van een mini-exemplaar tot een  extra breed of diep formaat welke eventueel zelfs nog net in de fietstas past. Het leuke aan een groter formaat is dat hij op een later tijdstip ook uitermate geschikt is voor onder andere een gezellige picknick, BBQ of zomerse boottocht.

Koeltas bedrukken

Elke koeltas bedrukken we tot in de kleinste finesses, zoals u ‘m in gedachten heeft. Ons advies is om voor bedrukte tassen te gaan zodat u net wat meer flair en een eigenzinnige twist aan het geheel kunt geven. Leuk detail: zelfs de binnenzijde, biezen en hengsels zijn volledig naar uw wens te ontwerpen. Non Woven, gerecycled PET en PP Woven lenen zich door hun krachtige, herbruikbare en betaalbare karakter het best voor de branded koeltas. Voor een unieke uitstraling kunt u ook voor een koeltas gaan die van de buitenzijde is voorzien van kraft materiaal. Dit geeft de tas een natuurlijke look & feel en maakt de koeltas tegelijkertijd een modieus item.

Relatiegeschenken

Uw klanten met een bijzonder cadeau verwennen, dat lukt gegarandeerd wanneer u voor één van onze koeltassen gaat. Daarbij lenen onze koeltassen zich perfect als relatiegeschenk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kruising van een big shopper én koeltas in één? Op het eerste gezicht een standaard shopper, totdat u ‘m van binnen bekijkt. Hierdoor hebben uw klanten bij het doen van de boodschappen altijd een praktische koeltas bij de hand. Enthousiast? Vraag dan gerust een proefmonster aan of contact ons voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een lekker kopje koffie.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag