Katoenen koeltassen Steaka

Bij het kiezen van een koeltas voor uw bedrijf is het essentieel dat deze zowel functioneel als representatief is. Onze Katoenen koeltassen ‘Steaka’ voldoen perfect aan deze criteria. Ze trekken de aandacht met hun natuurlijke uitstraling en kunnen worden voorzien van een scherpe zeefdruk die uw merk promoot. Bovendien zijn ze ontworpen met het oog op gebruiksgemak en kwaliteit.

De tas is vervaardigd uit stevig katoen en aan de binnenkant voorzien van een aluminium voering, wat de koelte goed vasthoudt en uw producten langer vers houdt.
De geweven hengsels zijn zorgvuldig bevestigd om comfort en stevigheid te garanderen, zelfs wanneer de tas vol beladen is. En om ervoor te zorgen dat de inhoud van de tas tijdens het vervoeren goed afgesloten blijft, is elke tas uitgerust met een betrouwbare klittenbandsluiting.

Wilt u de uitstraling van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen en een professionele indruk maken bij uw klanten? Onze katoenen koeltassen zijn hier speciaal voor ontworpen. Neem contact met ons op voor een offerte en laat ons u helpen om een tas samen te stellen die perfect aansluit bij uw wensen.

Artikelnummer
#384.500
Formaat
(b) 38 x (h) 45 cm
Levertijd
5 weken luchtvracht / 12 weken zeevracht
Ook snel uit voorraad leverbaar
Minimale oplage
1.000 stuks
Kleuren
Natural / zwart / Pantone kleur
Opties
Zeefdruk, Transfer bedrukking, Digitale bedrukking of Borduren
Drukkleuren
PMS / Full colour
0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag