Fietstassen

Wist u dat de meerderheid van de Nederlanders boodschappen op de fiets doet? Hoe leuk om uw klanten een handje te helpen bij het vervoeren van de inkopen door fietstassen in uw eigen huisstijl cadeau te doen!

Hoe leuk om uw klanten fietstassen in uw eigen huisstijl cadeau te doen!

Fietstassen

In totaal fietsen wij als Nederlanders 15 miljard kilometer per jaar. Toch is het meenemen van boodschappen op de fiets vaak een uitdaging. Fietstassen bieden hiervoor een oplossing. Echter worden fietstassen vaak bestempeld als burgerlijk.  Onze promotionele, gecustomizede fietstassen bewijzen het tegendeel! De fietstas is aan elke bagagedrager te bevestigen, is handig af te sluiten met een klep of rits en is tijdenlang te gebruiken. Verder heeft het een praktisch formaat, waardoor de boodschappen comfortabel met de fiets van A naar B gebracht kunnen worden én is het door de verstelbare schouderband tevens als postman bag te gebruiken. Ook wat betreft de veiligheid zit u met onze promotionele fietstassen goed: de fietstas wordt met een harde verstevigingsplaat met stevige klipjes aan de fiets bevestigd, waardoor het geheel super stevig aan de fiets vastzit.

Fietstas ontwerpen

Realiseert u zich dat u een super origineel cadeau uit handen kunt geven met onze promotionele fietstassen waar uw merkuitingen mooi op uit kunnen komen. U kunt de fietstas ontwerpen zoals u zelf wilt. Van het full color bedrukken van de fietstas inclusief de buiten- en binnenkant van de klep, tot het toevoegen van handige grote- en kleine compartimenten. Om een aantrekkelijk exemplaar weg te geven en te zorgen dat de fietstas echt regelmatig gebruikt gaat worden, is ons advies te gaan voor een unieke tas die op een pakkende manier uitstraalt waar uw merk voor staat. Slaagt u hierin, dan heeft u een fietsend reclamebord gecreëerd, waar u op straat zeker de nodige aandacht mee gaat trekken.

Fietstas met logo

Als finishing touch kunt u de fietstas met logo bedrukken. In principe lenen ze zich het best voor een kleurrijk artwork in combinatie met uw merklogo, waarmee u uw huisstijl het best over het voetlicht kunt brengen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een neutrale achtergrondkleur met daarop uw logo en tekst.

Fietstas maken

Elke fietstas maken we van het oersterke PE Woven materiaal dat u normaal gesproken alleen in de bouw tegenkomt. Waarom we juist specifiek de fietstas hiervan maken, heeft te maken met het feit dat de fietstas volgeladen gaat worden met zware boodschappen. Daarbij is de fietstas slechts voorzien van twee bevestigingspunten aan de achterkant, welke zwaarbeladen met geen mogelijkheid mogen uitscheuren.

Waar de consument normaal gesproken een paar tientjes voor een degelijke fietstas neertelt, kunnen we het speciaal voor u op maat gemaakte exemplaar bij UTS al voor zo’n €1,50 per stuk leveren. Bestellen kan vanaf 1000 stuks. Geïnteresseerd? Neem vooral contact met ons op, en we gaan samen aan de slag om een mooie fietstas te ontwerpen!

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag