Milieuvriendelijke draagtassen

UTS is al meer dan 37 jaar een gerenommeerde tassen groothandel.

Wij importeren originele, vernieuwende en duurzame tassen in een lage prijscategorie vanuit het verre Oosten. Originele leuke tassen die u bij andere tassen groothandel bedrijven niet gauw terug zult vinden vervaardigen wij voor u.

UTS is buiten alleen een tassen groothandel ook een bedrijf waar u terecht kunt met uw eigen creatieve ideeën. Het is voor ons een uitdaging om samen met u als opdrachtgever een kwalitatief goede, originele reclame drager te ontwerpen.

In onze showroom in Weesp vind u een groot aantal voorbeelden van producten die wij als tassen groothandel al eerder geleverd hebben. Neemt u gerust contact op om een keer een kijkje te komen nemen, zodat u volop ideeën voor uw eigen tas op kunt doen.

 

RPET tassen

Een manier om milieuvriendelijke draagtassen te produceren is door een tas van RPET materiaal te kiezen. Deze tassen komen voort uit gerecyclede PET flessen. Deze flessen worden gesmolten tot garen, waar vervolgens de tassen van worden gemaakt.  Zo heeft de tas niet alleen een herbruikbare functie, maar is de tas ook gemaakt van hergebruikt materiaal.

Herbruikbare tassen

De tassen zijn daarnaast ook milieuvriendelijk vanwege hun herbruikbare, duurzame karakter. Het materiaal en de kwaliteit van de tassen zorgen ervoor dat de tassen lang meegaan en vaak hergebruikt kunnen worden. Herbruikbare tassen zijn hét alternatief voor de plastic wegwerp tasjes.

Milieuvriendelijke tassen op maat

U kunt uw milieuvriendelijke tas volledig naar wens laten maken in het Verre Oosten. U bent dan vrij om te beslissen over formaat, kleur en bedrukking. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden op het gebied van duurzame tassen!

Daarnaast is het ook mogelijk om milieuvriendelijke tassen uit voorraad te bestellen, zoals bijvoorbeeld de Green Bag. Deze tassen kunnen snel geleverd worden en worden voorzien van logo of tekst naar wens.

Ga naar

Meer draagtassen klik hier of voor een offerte aanvraag klik hier. Heeft u haast? Bel of mail ons en wij reageren direct.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag