Wat is de levertijd van de tassen geleverd uit China?

Wanneer u uw tassen tijdig bestelt kunnen de tassen vanuit het Verre Oosten over zee worden aangevoerd. De totale levertijd “van deur tot deur” bedraagt in dat geval zo’n 12 weken. Heeft u de tassen sneller nodig, dan kunnen wij  de levertijd inkorten tot slecht 6 à 7 weken, door ze te laten invliegen. Aan luchtvracht hangt  natuurlijk wel een prijskaartje.

Wat is het minimale aantal van de tassen geleverd uit China?

Het minimaal aantal af te nemen tassen uit het Verre Oosten is afhankelijk van het soort tas dat u nodig heeft. Vanaf slechts 500 stuks is het al mogelijk om b.v. een polyester sporttas of een taylor made rugtas te maken volgens uw specificaties. Onze volledig full colour bedrukte Big Shoppers maken wij in elke denkbare afmeting en model vanaf 1.000 stuks.

Welke kleuren tassen zijn er beschikbaar uit China?

In principe zijn alle denkbare kleuren mogelijk. Om kleuren aan te geven werken wij met de internationale Pantone ® kleurcodes die in coated  (glans) of uncoated (dof) te vinden zijn in de PMS Formula Guide. In de meeste gevallen moeten materialen in PMS kleuren speciaal worden aangemaakt en geldt hiervoor een minimum afname. U kunt echter ook een keuze maken uit een enorm breed scala van standaard kleuren die vrijwel al onze fabrieken voeren.

Welke modellen zijn er beschikbaar geleverd uit China?

In het Verre Oosten houden wij geen tassen op voorraad omdat de specifieke wensen van elke klant verschillend zijn. Wij produceren elke bestelling volgens de vooraf met de klant besproken specificaties. Wij adviseren onze klanten hierbij graag. Vrijwel elk model wordt hierdoor uniek en dat is voor UTS een niet aflatende bron van inspiratie.

Kan mijn logo / tekst gedrukt worden op de tassen uit China?

De know how en technische mogelijkheden op het gebied van bedrukkingen op tassen zijn in China zijn enorm. Van een eenvoudige meerkleurige zeefdruk tot 12 kleurige transfer of een schitterende full colour print. Het is allemaal geen probleem.  Dus ja ……. ook uw logo of reclametekst kan gedrukt worden.

Kan mijn foto / full colour artwork gedrukt worden op de tassen uit China?

Ja, ook een foto kan op een tas worden gedrukt. Onze Big Shoppers bijvoorbeeld worden aan de buiten- en/of binnenzijde voorzien van een dunne OPP film, die in uitstekende kwaliteit kan worden bedrukt. Vooral het effect van een fotoprint aan de binnenzijde van de tas is heel verrassend. U kunt in de portfolio op onze website hiervan verschillende voorbeelden vinden.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag