Wat is de levertijd van uit voorraad geleverde tassen?

Onze voorraad bevindt zich in ons magazijn te Weesp. Onbedrukte tassen kunnen natuurlijk onmiddellijk worden verzonden en de levertijd voor bedrukte tassen bedraagt circa 2 weken. In overleg kunnen wij een spoedlevering al binnen enkele dagen leveren.

Wat is het minimum aantal van uit voorraad geleverde tassen?

Voor bedrukte tassen houden wij een minimum aan van (afhankelijk van de verpakking) 250 of 300 stuks. Onbedrukt leveren wij de tassen al vanaf 50 stuks.

Welke kleuren tassen zijn er beschikbaar uit voorraad?

Wij houden onze tassen in diverse kleuren voor u op voorraad. Voor alle benodigde informatie verwijzen wij u graag naar ons voorraad overzicht.  Bent u benieuwd naar de gestaffelde prijzen? Vraag ons dan om een prijslijst.

Welke modellen zijn er beschikbaar uit voorraad?

Onze brede collectie voorraadtassen bestaat uit meer dan 35 verschillende modellen. Het is een zeer uiteenlopende range van modellen en materialen, van een eenvoudig draagtasje tot een luxe uitgewerkte schoudertas. Voor een duidelijk overzicht verwijzen wij u graag naar ons voorraad overzicht.

Kan mijn logo / tekst gedrukt worden op de tassen uit voorraad?

Ja, de voorraad tassen kunnen worden voorzien van een bedrukking. De prijs van de bedrukking is afhankelijk van het aantal drukkleuren en of de tas op één of meerdere zijden wordt bedrukt. Het maakt qua kosten niet uit of er meerdere logo’s en/of teksten op één zijde gedrukt worden. Twijfel je over het aantal drukkleuren, e-mail ons een voorbeeld want wij adviseren je graag.

Kan mijn foto / full colour artwork gedrukt worden op de tassen uit Voorraad?

Nee, alle tassen die wij uit voorraad leveren worden voorzien van een bedrukking d.m.v. zeefdruktechniek. Wij drukken geen full colour print op onze voorraad tassen. Technisch is dit wel uitvoerbaar, maar door de hoge kosten blijkt dit in de meeste gevallen niet haalbaar. Vanaf 1.000 stuks leveren wij al volledig full colour bedrukte tassen uit het Verre Oosten, wij maken u hiervoor graag offerte.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag