Hoe dien ik mijn logo / artwork aan te leveren?

De kwaliteit van de bedrukking op uw tassen is uiteraard in sterke mate afhankelijk van de kwaliteit van het door u aangeleverde artwork. Gevectoriseerde bestanden zoals EPS en AI geven altijd het beste resultaat. Pixelbestanden als JPG, GIF, BMP en TIF kunnen niet altijd gebruikt worden voor een scherpe bedrukking. De ideale resolutie van een bestand ligt rond de 300 DPI. Van de meeste tassen beschikken wij over een stramien (1:1 geschaalde werktekening), die u kunt gebruiken bij het aanmaken van uw artwork.

Bestanden groter dan 10MB kunnen in de meeste gevallen niet gemaild worden. Deze bestanden kunt u ons toesturen via WeTransfer. WeTransfer is een Nederlandse down- en uploaddienst waarmee grote bestanden tot twintig gigabyte gratis verstuurd kunnen worden. https://www.wetransfer.com/we

Kan UTS mij ondersteunen bij het maken van het juiste logo / artwork?

Ja, wij beschikken over een eigen ontwerpstudio en wij denken graag met u mee. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft zelf uw artwork aan te (laten) maken, dan verzorgen wij dit graag voor U. Zelfs wanneer u geen digitaal bestand van uw logo beschikbaar heeft, kunnen wij het bijna altijd voor u opmaken of namaken.

U ontvangt vooraf altijd een duidelijke PDF proef van de bedrukking ter goedkeuring,  zodat u vooraf kunt zien hoe de tassen er uit gaan zien.

Heeft u vragen over het bedrukken van tassen of over het aanleveren van logo’s, neem dan gerust contact met onze studio op.

Is het mogelijk om aflopend te drukken op de tassen?

Ja, een aflopende bedrukking is (op een enkele uitzondering na) op de meeste tassen geen probleem.

Met welke kleuren worden de tassen bedrukt?

Afhankelijk van het materiaal van de tassen waarop gedrukt moet worden en de gestelde eisen aan de juistheid van kleuren, maken wij gebruik van zowel CMYK als de in het Pantone Matching System ® opgenomen internationale PMS kleurcodes.  Bij een full colour foto print kan meestal worden volstaan met CMYK (de vier primaire basis kleuren cyaan, magenta, geel en zwart). Bij grotere vlakken of wanneer de kleuren van een huisstijl belangrijk zijn maken wij gebruik van 1 of meerdere steunkleuren in PMS.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag