Heeft UTS z’n eigen fabriek?

Nee, UTS beschikt niet over een eigen fabriek. Er wordt nauw samengewerkt met een aantal gerenommeerde fabrikanten die onze visie ondersteunen qua service, kwaliteit en prijsniveau. Deze fabrieken hebben elk hun eigen specialisme. Twee  fabrikanten zijn al ruim 20 jaar partner van UTS.

Is de fabriek waar mijn tas gemaakt wordt ISO gecertificeerd?

Ja, de fabriek waar uw tassen worden geproduceerd heeft ISO certificering en voldoet dus aan de normeisen die hieraan worden gesteld. UTS hecht hier grote waarde aan.

Heb ik de garantie dat er geen gebruik van kinderarbeid wordt gemaakt?

Ja, u heeft de garantie dat er bij de productie van onze tassen geen gebruik wordt gemaakt van kinderen. Elke vorm van uitbuiting van kinderen wordt door UTS streng verboden. Uiteraard bezoeken wij regelmatig zelf onze fabrieken en controleren op werkomstandigheden, beloning, veiligheid en huisvesting van arbeidskrachten.  Onze fabrieken worden ook, tijdens productie van tassen voor bekende merken, regelmatig geïnspecteerd door een controleteam van het desbetreffende merk.

Levert UTS tassen aan tussenhandel?

Ja, UTS levert veel aan tussenhandel. Als Verre Oosten importeur produceert UTS haar tassen in directe samenwerking met de fabrikant. Door de korte lijnen zijn wij in staat elke concurrentie het hoofd te bieden en is het voor deze groep erg interessant om met UTS samen te werken. De combinatie van 44 jaar ervaring, vakkennis, volume en een uitgekiend logistiek traject resulteert in zeer scherpe prijzen.

Waarom koopt de tussenhandel bij UTS?

  • Ervaring, expertise, kennis;
  • Inkoopvoordeel, door volume en geconsolideerde bestellingen;
  • Garantie op de kwaliteit;
  • Innovaties, vernieuwend, toonaangevend qua materialen en modellen.
0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag