In welke kleuren kan ik de Non Woven tassen bestellen?

Wij leveren tassen gemaakt van PP non Woven materiaal in ruim 40 standaard kleuren, dus in de meeste gevallen vindt u een geschikte kleur in onze kleurkaart. Het is echter vanaf een hoeveelheid van 500 kg mogelijk om elke gewenste kleur in PP Non Woven materiaal speciaal aan te maken. Het procedé hierbij is gecompliceerd en verschilt volledig van het verven van textielstoffen. Wij bieden u vooraf altijd enige lab dips (proeflapjes) ter controle van de kleur aan.

Hier vindt u een overzicht van tassen die wij eerder voor klanten hebben mogen maken.

In welke materiaaldiktes kan ik het Non Woven tassen bestellen?

De materiaaldiktes van Non Woven worden uitgedrukt in het gewicht per m2.

De gewichten die u bij UTS kunt bestellen zijn 70, 80, 90, 100, 120, 140 en 155 gram per m2. Elk van deze materiaaldiktes heeft z’n specifieke eigenschap, waardoor ze voor bepaalde modellen geschikt zijn. Wij adviseren u hierin graag en sturen u op aanvraag monsters toe zodat u het zelf kunt beoordelen.

Hoe worden de Non Woven tassen bedrukt?

Onze Non Woven tassen worden in het Verre Oosten d.m.v. zeefdruk techniek bedrukt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciaal voor PP Non Woven bedrukking ontwikkelde drukinkten, die goed dekkend, hechtend en duurzaam zijn. Ook voldoen deze drukinkten volledig aan de in de EU geldende milieuvoorschriften.

Kunnen Non Woven tassen full colour bedrukt worden?

Wanneer Non Woven tassen (zonder laminaat) bedrukt worden maken wij geen gebruik van CMYK bedrukking. Het is geen enkel probleem om Non Woven tassen van een prachtige veelkleurige bedrukking te voorzien, maar hierbij wordt voor elke afzonderlijke drukkleur een PMS kleur gebruikt.

Zijn de Non Woven tassen gemaakt van gerecycled materiaal?

Voor veel van de door UTS gevoerde tassen wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Al onze Non Woven tassen zijn niet alleen volledig recyclebaar, maar worden ook voor een deel vervaardigd uit gerecycled materiaal.

Zijn de Non Woven tassen recyclebaar?

Voor veel van de door UTS gevoerde tassen wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Al onze Non Woven tassen worden voor een deel vervaardigd uit gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag