Welke materialen zijn gerecycled?

Voor veel van de door UTS gevoerde tassen wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Zo zijn onze PP woven Shoppers voor minimaal 75 procent gemaakt uit in China gerecycled materiaal. Gebruikte meel-, mais- en rijstzakken worden door onze fabriek geshredderd tot kleine vlokken en opnieuw voor de productie van tassen gebruikt. Ook leveren wij prachtige RPET tassen die volledig gemaakt zijn uit geRecyclede PET flessen. Al onze PP Non Woven tassen zijn niet alleen volledig recyclebaar, maar worden ook voor een deel vervaardigd uit gerecycled materiaal.

Welk materiaal is het sterkst?

Afhankelijk van de toepassing kunnen tassen worden gemaakt van meer of minder sterke en materiaalsoorten. Een papieren tas is aanzienlijk minder sterk en duurzaam dan een tas gemaakt van canvas of jute en de boodschappen voor het weekend doe je bij voorkeur in een hele stevige shopper. Wij leveren onze tassen in uiteenlopende kwaliteiten en gewichten, die op zich allemaal uitstekend geschikt zijn voor de toepassing waar ze voor bedoeld zijn. Wij helpen u graag bij de keuze van model en materiaal die voor uw toepassing het meest geschikt is.

Welk materiaal is het voordeligst?

Het voordeligste materiaal is PP woven en PP non woven. De prijs van deze duurzame materialen ligt min of meer gelijk. Maar er zijn nog veel meer materialen die erg voordelig zijn. Wat dacht u van katoenen draagtassen of opvouwbare tasjes van polyester materiaal. Allemaal voorbeelden van draagtassen die tegen weggeefprijzen door UTS worden geleverd. De specialiteit van UTS is om tassen te maken die er mooi en waardevol uitzien, maar die uitzonderlijk laag geprijsd zijn.

Wat is het verschil tussen materiaal met of zonder een laminaat?

Laminaat is meestal een flinterdunne transparante film (OPP) die aan de binnen en/of buitenzijde van een materiaal wordt aangebracht. Het laminaat geeft extra stevigheid aan een materiaal en heeft het grote voordeel dat het op elke denkbare wijze in hoge resolutie bedrukt kan worden. Zo is PP Woven en PP Non Woven bijvoorbeeld veel te grof van structuur om er een scherpe (HR) full colour bedrukking op te kunnen zetten. Door de OPP film te bedrukken en deze vervolgens op het materiaal aan te brengen krijgt de tas meer body en zijn de meest schitterende bedrukkingen mogelijk geworden.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag