Big shopper met logo

De big shopper is de meest populaire tas om boodschappen mee te doen omdat deze sterk is en goed in de achterbak, of op het fietsenrekje past. En hoe fantastisch, als jouw klant nog maanden – of zelfs jaren – met de tas rondloopt?

Je hebt waarschijnlijk al de keuze gemaakt een grote tas te laten bedrukken, maar er is nog veel mogelijk! Wij kunnen de tas geheel naar wens voor je maken, bijvoorbeeld:

Met rits of klittenband

Luxe variant van vilt of kraftpapier

Isolerende laag voor koeling of juist behoud van warmte

Vierkant of rond zodat uw product er exact in past

Big shopper met logo

Transparante manier van communiceren. Heldere afspraken welke ook worden nagekomen. Enthousiaste bevlogen directie. Inspirerend en meedenkend. Top!

Johan Bleijenburg (Google Reviews 27-6-2019)

UTS is een familiebedrijf in Weesp met 40+ jaar ervaring

Fokke Kingma Sr

Fokke Senior is zeer creatief en beschikt met ruim 40 jaar Vere Oosten import over enorm veel know-how. Hij onderhoudt het contact met buitenlandse relaties.

Contact

Fokke Kingma Jr

Fokke Junior houdt echt van tassen en is zeer innovatief met het bedenken van nieuwe ideeën. Hij is verantwoordelijk voor sales en kan u adviseren bij uw keuze.

Contact

Sharon Kingma

Sharon zwaait de septer in onze studio. U kunt haar alles vragen over het artwork voor de bedrukking van uw tassen en voor informatie over de voorraadtassen.

Contact

René Kingma

René is logistiek specialist en warehouse manager bij UTS. Hij is uw aanspreekpunt voor vragen over de orderplanning en afhandeling van zee- en luchttransporten.

Contact

Marlon Kingma

Als office- en salesmanager heeft Marlon antwoord op al uw vragen. U kunt uw bestelling bij haar plaatsen en zij begeleidt uw order (samen met u) gedurende het hele traject tot en met de uitlevering.

Contact

Voor het eerst big shoppers besteld uit China. Toch wel benieuwd hoe het eruit komt te zien, komt het wel op tijd voor de beurs etc. etc. Met heel veel geduld hebben de medewerkers van UTS mij te woord gestaan en geholpen bij het bestelproces. Bedankt voor jullie geduld, en super (tijdige) levering van onze tassen!

Melanie Evers (Google Reviews 27-2-2019)

Onze garanties

Snel  |  De levertijd is altijd zoals van te voren afgesproken.
Prijs  |  Je krijgt van ons de meest scherpe prijs.
Maatwerk  |  De tassen zijn geheel naar jouw wens.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag