Big Shopper bedrukken

De ene shopper is de andere niet. Van een shopper tas verwacht je dat hij stevig is en herbruikbaar. Wij leveren shoppers van verschillende materialen, van PP woven, gerecyclede PET-flessen tot stevig canvas. Met of zonder rits. Mat of glanzend gelamineerd en in elke denkbare kleur of opdruk. De ideale tas voor boodschappen, maar zeker ook voor beurzen en andere events. De mogelijkheden van de shopper zijn eindeloos. We informeren en tonen u graag over ons assortiment shoppers.

Shopper huishoudbeurs promotietas voor beurzen pp woven

Bedrukking afhankelijk van het materiaal

Wij bedrukken de shoppers afhankelijk van het materiaal doormiddel van zeefdruk of rotatiedruk. Rotatiedruk laat het toe om de gehele tas te voorzien van een full colour en/of pantone kleuren bedrukking. De mogelijkheden van het artwork zijn bij deze techniek onbeperkt, de ontwerper van de shopper heeft dan ook een zeer belangrijke rol. Bij rotatiedruk komt er over de gehele tas een matte of glossy folie laag, bij zeefdruk daarin tegen wordt de bedrukking rechtstreeks op het materiaal gedrukt.

Bedrukte Big Shoppers kopen

Indien u geintresseerd bent in een door ons aangeboden shopper tas, dan sturen wij u graag een specifieke offerte. Wanneer u naar aanleiding van de ontvangen offerte over wilt gaan tot het bestellen van een shopper vragen wij u het artwork voor de tas aan te leveren op basis van de speciaal daarvoor bestemde werktekening. Onze grafische ontwerper kan u hierbij adviseren of eventueel, tegen een vergoeding, het ontwerp geheel voor u verzorgen en opmaken. In dat geval dient u slechts de benodigde bestanden en logo’s aan te leveren.

UTS Bags in Weesp

UTS the source is Verre Oosten importeur met een ervaring van ruim 40 jaar.

De naam UTS the source staat voor creativiteit en originaliteit. Met name deze twee factoren, de know-how en de vele goede buitenlandse relaties, zijn de basis van het succes.

Wij ontwikkelen en produceren zelf nieuwe producten, maar helpen onze afnemers ook bij de uitvoering van eigen ideeën.

draagtassen groothandel snelle levering
Snelle levering

Tassen op voorraad binnen 2 weken (bedrukt) geleverd.

draagtassen laten maken
Maatwerk

Wij helpen u graag met het bedenken van een eigen unieke tas.

draagtassen groothandel met showroom in Weesp
100m2 showroom

Bekijk reeds geleverde modellen in onze showroom.

goedkope draagtassen
Altijd de beste prijs

Scherpe prijzen omdat u direct bestelt bij de bron.

Meest gestelde vragen

Hoe snel levert UTS een bedrukte shopper tas?

Wij kunnen een bedrukte shopper tas uit voorraad al binnen 2 weken leveren. Een shopper uit het Verre Oosten leveren wij middels zeevracht binnen 12 weken en middels luchtvracht binnen 6 weken.

Wat zijn de kosten van een bedrukte shopper tas?

De prijs is uiteraard per model en formaat verschillend, ook het te bestellen aantal en het aantal drukkleuren spelen een belangrijke rol. De prijzen variëren van € 0,40 tot € 1,20 per stuk. Wij sturen u graag een specifieke offerte.

Is een shopper tas altijd van gerecyclede materiaal gemaakt?

Nee, er worden ook shopper tassen gemaakt van nieuwe materialen. Het feit dat een herbruikbare shopper tas andere wegwerptasjes uitsparen, draagt mee aan een beter milieu, echter bij het inzetten van een gerecyclede herbruikbare tas ’’snijd het mes aan twee kanten“. Qua kosten hoeft dit niet eens duurder te zijn! Om dit te laten zien sturen u graag een specifieke offerte.

 

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag