Big shopper met rits

Met de zeer geliefde big shoppers kunt u alle denkbare, creatieve kanten op. Van formaat tot afwerking, door de big shopper te voorzien van een ritssluiting maak je de tas bruikbaar voor veel meer toepassingen dan alleen een boodschappentas.

Big shopper voor promotie

De big shopper is één van de meest gekozen promotionele tassen in onze serie aan herbruikbare tassen. Hoewel consumenten ‘m in de regel voor het handig vervoeren van de boodschappen gebruiken, heeft de tas meer in haar mars.

Big shopper met een ritssluiting

Luxe uitstraling

Waar het in eerste instantie maar een kleine toevoeging lijkt, krijgt de tas aanzienlijk meer waarde en wordt het een luxer item als het een ritssluiting heeft. De rits maakt big shoppers nog praktischer, waardoor ze ook sneller als weekend-, strand- of sporttas kunnen worden gebruikt en daarmee zelfs milieuvriendelijker worden. Optioneel kunt u in de binnenkant een vakje met rits maken, welke bijvoorbeeld handig kan zijn voor het opbergen van sleutels,  portemonnee en telefoon. Voor zo’n €0,10 extra heeft u een meer waardevolle big shopper met rits die voor tal van extra activiteiten kan worden gebruikt.

Nylon ritsen van kwaliteit

In het algemeen werken we met nylon ritsen, welke we in diverse diktes kunnen leveren. Voor uw beeldvorming: hoe dikker de tandjes van de rits zijn, des te hoger is de kwaliteit. Elke rits wordt voorzien van een versterkende metalen ritsstopper, waardoor wordt voorkomen dat de ritstrekker bij eventueel ruw gebruik van de ritstandjes afglijdt.

Hoe wilt u de rits op de big shopper?

U kunt zelf beslissen op welke manier u de rits in de big shopper laat zetten. Zo zijn de opties: (1) de rits over de bovenkant en een deel van de zijkant door laten lopen, (2) de rits slechts aan de bovenzijde tot aan het uiteinde doorstikken of (3) de ritssluiting de directe verbindende factor laten vormen tussen de voor- en achterkant, waardoor een soort driehoekige tas wordt gecreëerd. Ongeacht op welk van de drie u uw keuze laat vallen, vaststaat dat u van de ritssluiting echt een blikvanger kunt maken door te spelen met kleuren. Vaak kiezen we voor een kleur uit het merklogo en laten we die terugkomen in de rits van de big shopper. Hierdoor krijgen de big shoppers een contrasterende kleur rits die mooi en natuurlijk samensmelt met de rest.

Stevige Big Shoppers met ritssluiting

Constructie ritssluiting in een Big shopper

Gratis proefmonster van big shoppers

Vraagt u gerust een gratis proefmonster aan om zo een betere indruk en meer gevoel bij de big shoppers met rits te kunnen krijgen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden!

draagtassen groothandel snelle levering
Snelle levering

Met 40+ jaar ervaring in het vak weten wij exact wat we kunnen waarmaken.

draagtassen laten maken
Maatwerk

Wij helpen u graag met het bedenken en ontwerpen van een eigen unieke tas.

draagtassen groothandel met showroom in Weesp
100m2 Showroom

Bekijk reeds geleverde modellen in onze showroom of vraag om samples.

goedkope draagtassen
Altijd de beste prijs

Scherpe prijzen omdat u direct bij de bron besteld.

UTS the Source in Weesp

UTS the Source is een familiebedrijf en groothandel sinds 1973.

De naam UTS the Source staat voor creativiteit en originaliteit. Met name deze twee factoren, de know-how en de vele goede buitenlandse relaties, zijn de basis van het succes en de snelle levering.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag