Nylon tasjes

Nylon tassen zijn licht, sterk en klein op te vouwen. Ze zijn daardoor enorm praktisch en makkelijk mee te nemen in een broekzak of handtas. Tassen van nylon worden vaak gebruikt als promotiemateriaal en kunnen bedrukt worden met logo’s of zelfs volledige full colour beelden.

Bekijk hier de tassen die wij eerder voor klanten hebben mogen maken.

 

Opvouwbare tasjes bestellen

Wij leveren vanaf 250 stuks. Heeft u specifieke maten of kleuren in gedachten, dan fabriceren wij dit op maat vanaf 2.500 stuks. De mogelijkheden van op maat zijn eindeloos. Van een indrukwekkende full-color opdruk tot een opbergvakje in een originele vorm. We leggen u graag de mogelijkheden voor en denken met u mee over het model en de verdere uitvoering van de tasjes.

Opvouwtasje nylon opvouwbaar zwart blauw

Nylon tasjes bedrukken

Normaal gesproken worden de nylon tasjes altijd bedrukt middels zeefdruktechniek. Bij deze techniek kun op een voordelige en mooie manier logo, teksten of illustraties drukken.

UTS Bags biedt ook de mogelijkheid om de nylon tasjes middels sublimatiedruk te drukken. Met deze techniek kunt u de tasjes voorzien van een tas vullende full colour foto of illustratie.

Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden!

 

Nylon rugtasjes

Nylon rugtasjes zijn handig, sterk en vooral heel leuk! De rugtasjes van nylon kunnen worden opgevouwen tot een klein pakketje, waardoor u het gemakkelijk mee kunt nemen. Het sterke nylon materiaal maakt de tasjes herbruikbaar voor een lange periode. De koordjes die aan de nylon rugtasjes zijn bevestigd zorgen ervoor dat het zakje op uw rug gedragen kan worden en sluit tevens het zakje af.

De nylon rugtasjes kunnen bedrukt worden in alle denkbare prints. Zo kunnen de bedrukte rugtasjes worden voorzien van een bedrijfslogo, tekst of een creatieve full-color print. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunt u voor de allerjongste een mooi gymtasje ontwerpen, en voor de wat oudere doelgroep het nylon rugzakje bedrukken met een artistieke print.

UTS Bags in Weesp

UTS the source is Verre Oosten importeur met een ervaring van ruim 40 jaar.

De naam UTS the source staat voor creativiteit en originaliteit. Met name deze twee factoren, de know-how en de vele goede buitenlandse relaties, zijn de basis van het succes.

Wij ontwikkelen en produceren zelf nieuwe producten, maar helpen onze afnemers ook bij de uitvoering van eigen ideeën.

draagtassen groothandel snelle levering
Snelle levering

Tassen op voorraad binnen 2 weken (bedrukt) geleverd.

draagtassen laten maken
Maatwerk

Wij helpen u graag met het bedenken van een eigen unieke tas.

draagtassen groothandel met showroom in Weesp
100m2 showroom

Bekijk reeds geleverde modellen in onze showroom.

goedkope draagtassen
Altijd de beste prijs

Scherpe prijzen omdat u direct bestelt bij de bron.

Meest gestelde vragen

Zijn nylon tasjes waterdicht?

Ja, het nylon materiaal laat geen water door.

Hoe snel kan ik een nylon tas geleverd krijgen?

Wij leveren diverse nylon tassen uit voorraad, op deze manier kunnen wij de tassen al binnen 2 weken bedrukt leveren. Wil je een tas die geheel op maat wordt gemaakt of heb je speciale wensen? Dan laten wij deze produceren en duurt het tussen de 5 en 12 weken.

Zijn de opvouwbare nylon tasjes van gerecycled materiaal?

U heeft bij ons de keuze om de nylon tasjes op basis van nieuw materiaal (virgin) of gerecycled materiaal te laten maken.

Gratis proefmonster

Voel hoe stevig de tassen zijn en zie de mooie kleuren.

0
Uw offerteaanvraag
Uw offerteaanvraag

T.a.v.Ik ben geïnteresseerd in
...
Anders, ik zoek:
...
Totaal aantal
...
Gewenste levertijd
...
0
Offerteaanvraag